Grădinița Nr.160

Campania “Domnul de Karate merge prin grădinițe”, continuă

În anul 2020, Domnul de Karate revine la tine în grădiniță.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Teodor

În colaborare cu profesorii, continuăm să dăm exemple.

Un clic pe ecusonul fiecărui profesor pentru a-i vizualiza activitatea.

 

academia de miscare - domnul de karate ecuson - profesor Maria Cristina Mămăligan   academia de miscare - domnul de karate ecuson - profesor Cristina Giță

 

          Alături de echipa de specialiști, îndrăgitul personaj, pe numele lui, Domnul de Karate, vine în grădinițe și împreună cu copiii și cu profesorii, vor afla, participa, descoperii, se vor implica și se vor aventura în lumea celor mici unde își vor face noi prieteni și vor strânge o grămadă de amintiri de neuitat. Avem pregătite și recompense și multe alte premii. Emisiunile, cursurile online, evenimentele, interviurile, concursurile, transmisiunile în direct și multe altele ne vor ajuta să descoperim fascinanta lume a copiilor și să aflăm despre o grămadă de lucruri interesante și folositoare. Toate acestea fac parte din programul “Academia de Mișcare” inițiat și susținut de Asociația C.S.A.M. Olimpic.

Pe această pagină: http://domnuldekarate.ro/parteneri/gradinita-nr-160/ sunteți invitați să urmăriți rezultatele acțiunilor noastre comune, sunteți invitați să urmăriți rezultatelor activităților.

Iar, pe pagina de Facebook a Grădiniței: https://www.facebook.com/gradinitasoarelui/  sunteți invitați să urmăriți mai multe din rezultatele activităților copiilor și profesorilor.

 

Află mai multe despre Grădinița Nr.160

Din cadrul activităților:

Grădinița Nr.160 - Facebook

19.10.2018

Comments are closed.