ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.165

Campania “Domnul de Karate merge prin școli”

În anul 2020, Domnul de Karate revine la tine în școală.

 

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Teodor

În colaborare cu profesorii, continuăm să dăm exemple.

 

academia de miscare - domnul de karate ecuson - profesor Pintilii Alina

 

Alături de echipa de specialiști, îndrăgitul personaj, pe numele lui, Domnul de Karate, vine în școli și împreună cu copiii, vor afla, participa, descoperii, se vor implica și se vor aventura în lumea celor mici unde își vor face noi prieteni și vor strânge o grămadă de amintiri de neuitat. Avem pregătite și recompense și multe alte premii. Emisiunile, cursurile online, evenimentele, interviurile, concursurile, transmisiunile în direct și multe altele ne vor ajuta să descoperim fascinanta lume a copiilor și să aflăm despre o grămadă de lucruri interesante și folositoare. Toate acestea fac parte din programul “Academia de Mișcare” inițiat și susținut de Asociația C.S.A.M. Olimpic.

 Pe această pagină: http://domnuldekarate.ro/parteneri/scoala-gimnaziala-nr-165/ sunteți invitați să urmăriți rezultatele acțiunile noastre comune.

În plus, pe pagina de Facebook Liceului: https://www.facebook.com/pg/Scoala165/ , despre elevi și profesori și despre activitățile lor.

 


2018 …


Aventurile din anul 2018 alături de copiii și profesorii de la Școala Gimnazială Nr. 165, surprinse în numeroasele materiale foto și video pe care vă invităm să le urmăriți în cele de mai jos.

 Comments are closed.