Reprezentant local – Dincă George

REPREZENTANT LOCAL DINCĂ GEORGE   DINCĂ GEORGE4

1.TveduSENSEI

Pentru a putea urmări emisiunile TVeduSENSEI, vă rugăm să încărcați aplicația:

Microsoft Silverlight  ( clik AICI )  .

eM silverlight

 

2.Academia Domnul de Karate

DINCĂ GEORGE – preselecții Junior A.D.K. – CLIC AICI 

Dincă George

SOLICITĂ !

1.CERERE DE ADEZIUNE, descarcă pentru copii

2.CERERE DE ADEZIUNE, descarcă pentru părinți

3.ACORD DE FOLOSIRE A IMAGINII

 

Concurs  “Jurnal de vacanță” . Adună toate punctele și intră la preselecție !  http://domnuldekarate.ro/blog/2015/09/27/invitatie-la-concurs-jurnal-de-vacanta/

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați ! Email : domnuldekarate@gmail.com sau telefon : 0723.493.916


 3.Domnul de Karate

CALENDARUL DE ACTIVITĂȚI – reprezentant local Dincă George

DINCĂ GEORGE1

Întâlnirea copiilor, la Costinești, cu Domnul de Karate – CLIC AICI – 05 iuile 2015 .

 

 

 

 


DINCĂ GEORGE2         Sportivii acestui club, înfiinţat în anul 2012, au reuşit într-un timp relativ scurt să obţină rezultate din cele mai bune, datorită celor doi antrenori, George şi Ioana Dincă. Doi tineri care, cu multă dăruire, au ştiut să îndrume şi să susţină talentaţii copii. Motto-ul lor este „Nu pregătiţi drumul pentru copil, pregătiţi copilul pentru drum“. În luna martie 2014, membrii clubului au participat la Campionatul Naţional Karate Kiokushin, de unde s-au întors cu şase medalii la categoriile Kumite Juniori, Kata Juniori, Kumite Seniori, Kata Seniori. La Campionatul Naţional care a avut loc la Târgu Mureş pe 22 martie, Gheorghe Nica s-a clasat pe locul I (75 kg) kumite, iar Octavian Rada – locul II Kata şi locul III (70 kg) la kumite.

Tot pe 22 martie, la Campionatul Naţional de Senori de la Târgu Mureş, Marian Constantin Chesches s-a clasat pe locul III (90 kg) la Kumite, iar Dorin Ionel Focşa, pe locul I la Kata şi pe locul III (70 kg) la Kumite. La Campionatul Naţional de Cadeţi, desfăşurat la Baia Mare pe 26 aprilie, Adrian Ciocirlan a adjudecat locul I (65 kg) la kumite, iar Octavian Rada – locul I la Kata. Nu în ultimul rând, Marian Constantin Chesches a urcat pe locul I (85 kg) la Kumite, iar Gheorghe Nica s-a clasat pe locul II (85 kg) la Kumite. Viitoarea competiţie la care vor participa membrii clubului va fi Campionatul European, programat pentru perioada 17 – 18 octombrie în Kaunas, Lituania. Sursa articol și foto: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/social/sa-cunoastem-si-sa-recunoastem-valorile-copiii-si-tinerii-de-la-clubul-sportiv-hitode-dojo-se-lauda-cu-premii-si-mentiuni-galerie-foto-492470.html – 05 mai 2014 .


DINCĂ GEORGE3Clubul Sportiv Hitode Dojo a fost înființat în 2012. Dar atunci când există pasiune și muncă susținută timpul devine doar o unitate de măsură, iar performanța scopul ce trebuie atins. Așa se face că cei 31 de sportivi ai clubului au reușit să se întoarcă de la Campionatul Național de Karate Kiokushin cu 6 medalii.

„Am câștigat medalii și premii. Am luat și locul 1 și 2 și 3“, a spus Rada Octavian, sportiv.

„Implică foarte mult sacrificiu dar prin muncă și seriozitate se obțin cele mai bune rezultate“, a declarat Cheșcheș Marian, sportiv.

Sala de antrenamente este în incinta Școlii Gimnaziale din Costinești. Aici își petrec sportivii aproape tot timpul liber pe care îl au.

„Performantele sunt foarte mari. E un sport de full contact. Loviturile se dau în plin. Loviturile nu provoacă dezastru. Nu este un  sport costisitor. Taxa de 60 de lei. Echipamentul e în jur de 150 de lei“, a declarat Dinca George, antrenor.

Talentații karatiști au reușit să se califice la Campionatul European din Lituania și deși spun că acest sport nu este unul costisitor, suma de care au nevoie pentru a  ajunge la concurs este una foarte mare. Tocmai de aceea speră să găsească sponsori care să le poată da o mână de ajutor să-și ducă visul mai departe. Sursa articol și foto: http://www.reporterntv.ro/stire/campioni-la-karate-sportivii-clubului-hitode-dojo-din-costinesti-obtin-succes-dupa-succes – 11 mai 2014 .

 buton specialisti 1 -bun buton specialiști 2 buton specialiști 3

 

Comments are closed.