Academia Domnul de Karate – “CENTURA DE KARATE “

centura de karate - 1

Ștefan Steluța A.D.K.   Steluța Ș., părinte . Ce este centura de karate ?

“Pentru SEBI ( 6ani ) cred că este o “recompensă” pentru perseverența de a participa la cursurile de karate și o motivație pentru a merge mai departe, pentru a-și dori să devină mai bun, să nu abandoneze și pentru a-i da încredere că poate învăța mișcările de karate. Centura de karate este dovada că a progresat, că a învățat câte ceva din arta de karatist, că s-a mai disciplinat și că are voința de a merge înainte ! Nu în ultimul rând, centura pentru Sebi ar fi o MÂNDRIE și un premiu, dar ca orice premiu trebuie obținută doar când rezultatele sunt pe măsură !”

Olga Prisăcaru A.D.K.  Olga P. , părinte. Ce este centura de karate ?

“Centura de karate este o expresie a cunoștințelor și abilităților dobândite de copil de-a lungul anului. Pentru Dimitrie ( 7 ani ), centura este un motiv de mândrie…”

Vintilă Valentin A.D.K. Valentin V. , părinte. Câte centuri de karate ar trebui să existe la copii ?

Pentru copii ar trebui să existe câte o centură pentru fiecare an de karate, pentru a sublinia acumularea cunoștințelor. Cred că este bun și sitemul cu puncte pentru activități .

Pavel Giorgiana  Giorgiana P., părinte. Ce este centura de karate ?


Pentru MIHAI ( 7 ani ) centura de karate etse un motiv de mândrie și de răsfăț din partea părinților atunci când o câștigă.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.