COMUNITATE

             “Părinții sunt responsabilii și beneficiarii direcți ai timpului petrecut de copii”- H. Aralambie

În lumea copiilor ne veselim și ne bucurăm,

copiii și domnul de karate

         Grupul țintă al proiectului “DOMNUL DE KARATE” este reprezentat de copii (beneficiari direcți), iar împreună cu părinții (beneficiari indirecți), reușim să identificăm real nevoile copiilor și să conlucrăm pentru atingerea obiectivelor propuse: dezvoltare sănătoasă, dezvoltare și valorificare abilități, etc.

1.Aprecieri scrise de la copii:

Alexandru C. “Domnul de Karate, îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să număr în japoneză.”
Daria V. “Mulțumesc pentru premiu Domnul de Karate, îmi place foarte mult și am și eu pentru tine un cadou muzical …”
Teodora și Bogdan “Eu sunt Teo iar eu sunt Bogdan și împreună suntem olimpici la karate. Astăzi suntem la Crucea Caraiman dar n-am venit singuri și suntem cu Domnul de Karate, dar doar în poză… Ieri a fost Campionatul Jocurilor Recreative și este obosit că a sărit coarda, s-a jucat cu baloanele, s-a jucat cu copiii iar data viitoare o să fim împreună cu el pe munte pentru că noi iubim muntele.”
Dora T.”Ursulețul cel voinic și cu Domnul de Karate te invită-n drumeții ca să-ți iei rucsacu-n spate. Vom mânca cu toții mure când vom merge prin pădure, străbătând cărări de munte, poienițe cu flori multe, nu v-a fi plictisitor nici măcar obositor, în tabără ești fericit, te distrezi și ești activ !” ;
Copiii de la grupa mare împreuna cu doamna profesor “Domnul de Karate îți mulțumim și pentru tine am compus un cîntec. Domnul de Karate, mișcare sănătate, exerciții multe întreceri nu lupte. Copiii din grupă mișcări execută, concursuri sportive , jocuri distractive. 1,2,3, start, hai la grădi imediat, fi atent curajos, bun sportiv prietenos. Domnul de Karate, mișcare sănătate !”

Mai multe despre aprecierile copiilor și părinților, accesați pagina ARHIVĂ, la Secțiunea 4.Aprecieri scriseCLIC AICI.

2. Ce vor PĂRINȚII pentru COPILUL lor:

Gociu Iulian “Sunt părinte și vreau ca băiețelul meu să crească într-un oraș civilizat, curat și cu adevărat european!!!”
Dana Cojocaru “Sunt părinte și pentru copiii mei vreau o viață fără violență!”
Catalina Țurlea “Sunt părinte și vreau ca toți copiii să trăiască și să beneficieze de un mediu social sănătos (educație, sănătate, siguranță, pace, etc.).”
Mariana Zarvă “Sunt părinte de copil cu nevoi speciale (sindrom down), și îmi doresc ca fiul meu să fie fericit și să-și dezvolte abilitățile prin mișcare. Mișcarea îl face întodeauna fericit. ”
Cristina Ungureanu “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să mă implic pentru a-l ajuta să crească armonios, având la baza noțiunile de: mișcare, disciplină, veselie și prieteni! Mai putin timp petrecut la televizor sau calculator, mai mult timp petrecut în aer liber cu sport, activități și jocuri diverse!”
Serghie Florin “Sunt părinte, dar noțiunea de om o regăsim pretutindeni în lume, atunci când gândim, activăm o amintire mai mult sau mai puțin benefică nouă, iar cand ducem la bun sfârșit un gând, avem o realizare. Pentru mine viitorul inseamnă copiii iar dacă nu le acordăm timpul necesar nu ne mai putem dori nimic. Astfel, alături de Domnul de Karate, avem un zâmbet oferit de cea mai prețioasă realizare a noastră. Eu pentru copilul meu îmi doresc timp. Astfel pentru exercițiul propus (n.a. exercițiu de educație pentru societate) pot să mulțumesc că printre noi încă mai sunt oameni care gândesc cu sufletul, nu cu legea.”
Mihaela B.“Sunt… Bunică. Vreau ca nepoții mei să crească drepți în țara în care s-au născut, să fie mândri de ea și de concetățenii lor, să se bucure de libertate, de tradiție, de emoții. Pentru toate astea trebuie să fim doar CORECȚI. Dar … Absolut toți. Să respingem minciuna și corupția. Restul va veni de la sine.”
Steluța Ștefan “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau liniște, zâmbete și veselie, să poată crește armonios, cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos… și toate acestea cum altfel, decât cu mișcarea fizică, cu ajutorul oamenilor buni și iubitori de copii, oameni care își doresc să facă copiii fericiți prin activități și jocuri diverse! Avem nevoie de parcuri, săli de sport, bazine de înot, locuri unde copiii să-și poată descoperi pasiunea pentru mișcare, pentru un sport sau altul. E minunat sa vezi copilul bucurându-se că aleargă, să îi auzi “zumzetul” plin de veselie, lipsit de griji și să-l vezi cum capătă încredere în propriile forțe…!”

Mai multe aprecieri, accesați pagina ARHIVĂ, la Secțiunea 5.Alte materialeCLIC AICI .

           Ca mijloc de informare și comunicare modern, mediu online, este acceptat și utilizat în cadrul proiectului. Rețeaua de socializare (facebook), printre altele, oferă posibilitatea participării active și interactive a copiilor alături de părinți.
Încă de la început, au fost create în mediu online, diferite zone distincte pentru informare, comunicare și interacțiune (facebook), comunitatea denumită sugestiv Copiii și Domnul de Karateși o comunitate similară, denumită “Părinții și Domnul de Karate

Mai multe despre Copiii și Domnul de Karate” – CLIC AICI.

Mai multe despre “Părinții și Domnul de Karate” – CLIC AICI.

      Acceptă invitația noastră de a fii membru în comunitate și lasă-ne să cunoaștem părerea ta despre proiectul “DOMNUL DE KARATE” . Propune noi activități, implică-te activ în acest proiect.

       Pentru mai multe informații despre proiect, putem fi contactați, fie prin trimiterea unui e-mail, la adresa domnuldekarate@gmail.com, cu subiectul “Vreau mai multe informații despre proiectul “DOMNUL DE KARATE”“, fie telefonând, la numărul : 0723.493.916.

 

Comments are closed.