ADK

Pasul…2. ACADEMIA DOMNUL DE KARATE (ADK)

ACADEMIA DOMNUL DE KARATE, PLATFORMĂ E-LEARNING

dk follow Me

ACADEMIA DOMNUL DE KARATE, PRIMA ACADEMIE ONLINE, DIN EUROPA, DE ACTIVITĂȚI DE MIȘCARE.

          Vă invităm să descoperim împreună, pas cu pas, academia online a activităților de mișcare – CLIC PE POZĂ (pasul: 1, 2, 3, 4, 5)

1.ÎNSCRIE-TE   2.CURSURI   3.TESTE  4.CONCURSURI

5.EVENIMENTE 6. TABERE

                  “ACADEMIA DOMNUL DE KARATE” este un program derulat sub egida Asociației C.S.A.M.Olimpic în parteneriat cu Asociația România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional.

           Scop: promovarea activităților de mișcare pentru copii iar obiectivul general al proiectului este formarea unor obiceiuri de petrecere a timpului, în mod util și plăcut, prin implicarea copiilor pornind de la activitățile de mișcare și în diverse alte activități (educative, culturale, sportive, sociale, civice, etc.) ca parte integrantă a modului de viață.

            Activitățile, diversificate și inedite, ale proiectului se bucură în fiecare an de o largă participare din răndul copiilor (copii de vârste diferite, din medii sociale și zone diferite, precum și copii cu nevoi speciale) dar și de aprecierile, felicitările și mesajele de mulțumire ale părinților.

WEBSITE ÎN CONSTRUCȚIE : http://academia.domnuldekarate.ro/

Participă, susține, dezvoltă, extinde activitățile dedicate copiilor, în perioada 2019-2020 !

          Trimiteți un e-mail, domnuldekarate@gmail.com, scrieți un mesaj, https://www.facebook.com/domnuldekarate/ cu subiectul “Vreau să mă implic alături de Domnul de Karate”, sau sunați la nr. de telefon: 0723.493.916

ÎNSCRIE-TE/CURSURI/TESTE/CONCURSURI/EVENIMENTE/PROGRAM


De la începuturi… Academia Domnul de Karate – 2015

Academia Domnul de Karate

Cine ? Unde? Când? Cum ? – Mai multe informații despre preselecția pentru Academia Domnul de Karate, click AICI …

Educația adăugă un impact pozitiv asupra vieții, societății în care trăim.

A. Cum te vezi pe CALCULATOR / LAPTOP.baner site TVedu SENSEI-calculator          B. Cum te vezi pe TELEFON MOBIL / TABLETĂ. baner site TVedu SENSEI-mobil          C. Cum te vezi pe PLATFORMA ROmâniaEDU – Televiziunea Elevilor .baner site TVedu SENSEI -platformă        D. Prima Academie Online de Arte Marțiale din Europa. baner site ACADEMIA      E. Rețeaua EDU&multiMEDIA ROmâniaEDU-Televiziunea Elevilor .baner site Rețeaua Multimedia


 

Comments are closed.