ARHIVĂ

An de an, tot împreună.

domnul de karate ipostaze 3

În perioada 2013-2017, rezultatele proiectului au fost arhivate pe cinci secțiuni distincte :

 Desene, Fotografii, Aprecieri scrise, Materiale Video, Alte materiale

      Secțiunea 1.Desene

Și mai multe desene – CLIC AICI !    

      Secțiunea 2.Fotografii 

2.1. Excursii și Tabere

2.2. La Grădinițe și la Școli

2.3. Internațional

2.4. Reporter de TV

2.5. Activități diverse

Și mai multe fotografii – CLIC AICI !   

Sursa 1: https://www.facebook.com/pg/domnuldekarate/photos/

Și mai multe fotografii …

Sursa 2: https://www.facebook.com/voteazadomnuldekarate/photos/

    Secțiunea 3.Video

Și mai multe video – o selecție de materiale video CLIC AICI.

    Totodată puteți accesa și sursele de materiale video indicate mai jos.

Sursa video 1: https://www.youtube.com/user/televiziuneaelevilor/videos

Sursa video 2: youtube – Domnul de Karate

Sursa video 3: https://www.facebook.com/pg/domnuldekarate/videos/

Sursa video 4: https://www.facebook.com/pg/voteazadomnuldekarate/videos/

     Secțiunea 4.Aprecieri scrise

 4.1. De la copii

Alexandru C. “Domnul de Karate, îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să număr în japoneză.”
Daria V. “Mulțumesc pentru premiu Domnul de Karate, îmi place foarte mult și am și eu pentru tine un cadou muzical …”
Teodora și Bogdan “Eu sunt Teo iar eu sunt Bogdan și împreună suntem olimpici la karate. Astăzi suntem la Crucea Caraiman dar n-am venit singuri și suntem cu Domnul de Karate, dar doar în poză… Ieri a fost Campionatul Jocurilor Recreative și este obosit că a sărit coarda, s-a jucat cu baloanele, s-a jucat cu copiii iar data viitoare o să fim împreună cu el pe munte pentru că noi iubim muntele.”
Dora T.”Ursulețul cel voinic și cu Domnul de Karate te invită-n drumeții ca să-ți iei rucsacu-n spate. Vom mânca cu toții mure când vom merge prin pădure, străbătând cărări de munte, poienițe cu flori multe, nu v-a fi plictisitor nici măcar obositor, în tabără ești fericit, te distrezi și ești activ !” ;

4.2. De la părinți

Steluța Ș. “Mulțumesc Domnul de Karate, pentru îndrumarea, coordonarea și implicarea în acțiunea montană de la Cheia-Muntele Roșu, pentru interesul arătat copiilor pentru ași descoperi aptitudinile, sentimentele de simpatie și încredere în ei și colegii lor. Mulțumesc ca dăruiți Bună dispoziție și pofta de aventuri montane, că îi ajutați pe copii sa fie deschiși, să învețe să socializeze, să se integreze în grupuri mari, să lege prietenii și să aibă amintiri frumoase despre activități extrașcolare. La cât mai multe!”;
Ginette B. “Felicitări pentru Cupa Mărțisor din cadrul Academiei Domnul de Karate, pentru organizarea întregului eveniment. A fost foarte frumos. Mare lucru că ați reușit să implicați atâția copii și părinți să participe și să facă activități sportive. Concursurile sunt întotdeauna pe placul copiilor. Și ideea cu implicarea echipei de gimnastică a școlii condusă de Dl. Profesor a fost o idee foarte bună. Iar faptul că i-ați implicat pe copiii de la karate să facă și ei altfel de mișcare – gimnastică cred că a plăcut tuturor. Înca o dată felicitări și succes în continuare .”
Larisa I. “Vă mulțumesc în numele Iuliei. Toți cei ce aveți copii, mici sau mari, făceți-vă copiii vedete, trimiteți creațiile lor către Domnul de Karate, fie că sunt cântece, poezii, desene, colaje, etc. .Fiți mândri de ei și făceti-le bucuria de a fi cunoscuți de o lume necunoscută.”
Mara V. “- Mami, de ce nu vine niciun coleg de la grădiniță la patinoar…? – Lasă, că le transmitem prin Domnul de Karate că s-a deschis patinoarul și sigur vor veni muuulți !… În primul rand este…chiar Domnul de Karate, care se ocupă de educația fizică a copiilor, și apoi mai mult de atât, prin implicarea copiilor și în activități creative, prin educarea spiritului vertical (vorbit clar si răspicat/tare, răspuns la întrebări, atenție la glume, etc.).”
Leny Elena “Domnul de Karate este un proiect, care implică copiii într-o gamă largă de activități benefice pentru dezvoltarea fizică și intelectuală. Principala activitate este cea sportivă, dar atrage copiii și în alte activități, cum ar fi cele de creație. Un alt punct important il presupune implicarea părinților în activități, o idee foarte benefică. De cele mai multe ori, noi părinții uităm să ne implicăm efectiv în activitățile copiilor, iar Domnul de Karate face posibilă implicare părinților, reprezentând liantul de legătura dintre părinții și copiii.”
Paul Stoica “Apreciez activitatea desfășurată de dumneavoastră cu toți copiii, consider că este una creativă, constructivă, educativă și distractivă pentru ei, iar dumneavoastră sunteți un adevărat profesionist matur cu suflet de copil !”

4.3. De la profesori

Copiii de la grupa mare împreuna cu doamna profesor “Domnul de Karate îți mulțumim și pentru tine am compus un cîntec. Domnul de Karate, mișcare sănătate, exerciții multe întreceri nu lupte. Copiii din grupă mișcări execută, concursuri sportive , jocuri distractive. 1,2,3, start, hai la grădi imediat, fi atent curajos, bun sportiv prietenos. Domnul de Karate, mișcare sănătate !

Și mai multe aprecieri scrise – CLIC AICI !

    Secțiunea 5.Alte materiale

Recomandări de la copii, părinți și profesori – CLCI AICI.

Ce vor părinții pentru copii lor ?

Caterina G.“Sunt părinte și vreau ca toți copii să crească frumos și sănătos !”
Dana Cojocaru “Sunt părinte și pentru copiii mei vreau o viață fără violență!”
Mihaela M.“Sunt părinte și pentru copilul meu vreau o lume mai bună! Sănătoasă! Și o copilărie veselă!”
Violeta Constantin “Sunt părinte și îmi doresc pentru toată lumea PACE , SĂNĂTATE, și tot ce e mai bun pe lumea asta.”
Catalina Țurlea “Sunt părinte și vreau ca toți copiii să trăiască și să beneficieze de un mediu social sănătos (educație, sănătate, siguranță, pace, etc.).”
Virginia B. “Sunt PĂRINTE și pentru copilul meu vreau să se bucure de beneficiile mișcării pentru o viată sănătoasă !”
Elena Barangă “Sunt părinte și vreau ca toți copii să înțeleagă că mișcarea înseamnă viață și sportul sănătate!”
Corobco Geanina “Sunt părinte și vreau pentru copiii mei o lume mai bună.”
Mariana Zarvă “Sunt părinte de copil cu nevoi speciale (sindrom down), și îmi doresc ca fiul meu să fie fericit și să-și dezvolte abilitățile prin mișcare. Mișcarea îl face întodeauna fericit. ”
Gociu Iulian “Sunt părinte și vreau ca băiețelul meu să crească într-un oraș civilizat, curat și cu adevărat european!!!”
Doru Gălan “Sunt părinte și pentru copiii mei îmi doresc DEMNITATE pentru a putea traăi și a se putea manifesta intr-o ȚARĂ DEMNĂ! ”
Serghie Florin “Sunt părinte, dar noțiunea de om o regăsim pretutindeni în lume, atunci când gândim, activăm o amintire mai mult sau mai puțin benefică nouă, iar cand ducem la bun sfârșit un gând, avem o realizare. Pentru mine viitorul inseamnă copiii iar dacă nu le acordăm timpul necesar nu ne mai putem dori nimic. Astfel, alături de Domnul de Karate, avem un zâmbet oferit de cea mai prețioasă realizare a noastră. Eu pentru copilul meu îmi doresc timp. Astfel pentru exercițiul propus (n.a. exercițiu de educație pentru societate) pot să mulțumesc că printre noi încă mai sunt oameni care gândesc cu sufletul, nu cu legea.”
Cristina Ungureanu “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să mă implic pentru a-l ajuta să crească armonios, având la baza noțiunile de: mișcare, disciplină, veselie și prieteni! Mai putin timp petrecut la televizor sau calculator, mai mult timp petrecut în aer liber cu sport, activități și jocuri diverse!”
Alina Drăcilă “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să își descopere cât mai multe hobby-uri care să îi umple viața, să îl păstreze activ, pentru a fi sănătos fizic și psihic !”
Simona Ș. “Sunt părinte și împreună cu fiul meu Andrei vreau să particip !”
Mona M. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să ne implicăm !”
Alina B. “Sunt părinte și pentru copilul meu îmi doresc să fie fericit.”
Georgeta G. “Sunt părinte și pentru copilul meu și pentru toți copiii vreau o societate mai bună împreună cu voi toți acei ce doresc acest lucru.”
Ioana V.“Sunt asistentă medicală, nu am copii dar pentru toți copiii mi-aș dori să trăiască într-un mediu sănătos, curat, sport mult, mâncare sănătoasă, educație !!”
Mihaela M. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau sa crească frumos, într-un mediu sănătos, să fie vesel mereu, să facă multă, multă mișcare!!!!”
Mihaela B.“Sunt… Bunică. Vreau ca nepoții mei să crească drepți în țara în care s-au născut, să fie mândri de ea și de concetățenii lor, să se bucure de libertate, de tradiție, de emoții. Pentru toate astea trebuie să fim doar CORECȚI. Dar … Absolut toți. Să respingem minciuna și corupția. Restul va veni de la sine.”
Florentina P. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau : La prima vedere a acestei întrebări m-am gândit că răspunsul este clar, unul la fel de simplu ca și întrebarea dar pe masură ce încercam să dau un răspuns, îmi dădeam seama că mă cufundam în alte întrebări și alte răspunsuri din ce în ce mai complexe și parcă tot mai grele. De ce spun grele, pentru că tot ceea ce ar trebui să fie firesc, normal și de un simplu bun simț se transformă dintr-o dată în ceva nefiresc de greu.
Am întrebat și eu la rândul meu câțiva copii: ce ar vrea să facă pentru prietenul său ?…și răspunsurile …au avut de așteptat… și veneau greu…și gâtuite…adică copiii parcă s-au blocat și parcă conștientinzând întrebarea nu reușeau să discearnă. Ce anume ?…binele de rău?…bunul simț de nesimțire? anormalul de normal ? deci ca să fiu clară, nu am primit nici un răspuns, am văzut doar umeri ridicați și un singur răspuns: NU STIU. TRIST…
Deci pornim de la educație: educație în familie, la școală și în societate.
Sigur că educația o fac părinții, acasă, însă poate fi continuată cu succes și la școală. Metodele sunt multe însă ține de răbdarea profesorilor, care nu mai există (decât în foarte puține cazuri) dar și prin asigurarea pazei școlilor de firme specializate de bodiguarzi. Firme plătite de stat și nu de către părinți.
Ani de zile m-a deranjat un lucru: am observat ca în școli nu există un medic pediatru. Deci trebuie să existe un doctor pediatru în școli, pentru copii.
Vreau ca cei care conduc acest stat să fie oameni cu caracter integru, oameni care spun ce gândesc și fac ceea ce spun pentru că dețin puterea exemplului personal, pentru că (virgulă) copiii înțeleg să facă ceea ce văd, deci societatea trebuie să facă ceea ce pretinde de la copii pentru ca temperamentul și comportamentul copilului este influențat de ceea ce vede în afară casei.”
Gabriela D. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să zâmbească mereu și să aibe o copilărie cât mai lipsită de griji și să participe la activitățiile Domnului de Karate. ”
Steluța Ștefan “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau liniște, zâmbete și veselie, să poată crește armonios, cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos… și toate acestea cum altfel, decât cu mișcarea fizică, cu ajutorul oamenilor buni și iubitori de copii, oameni care își doresc să facă copiii fericiți prin activități și jocuri diverse! Avem nevoie de parcuri, săli de sport, bazine de înot, locuri unde copiii să-și poată descoperi pasiunea pentru mișcare, pentru un sport sau altul. E minunat sa vezi copilul bucurându-se că aleargă, să îi auzi “zumzetul” plin de veselie, lipsit de griji și să-l vezi cum capătă încredere în propriile forțe…!”
Pavel Nicolae Marian “Sunt părinte și pentru copilul meu vrea să îi dau bucuria copilăriei pe care am avut-o noi, copii fiind, fără atâtea desene animate, telefoane și tablete, unde noi știam, știam să ne jucăm și eram cât mai mult timp pe afară. Vreau să îl determin să citească și să facă și alte lucruri specifice vârstei.”

Secțiunea 5.Aprecieri culese de pe social media

Biblioteca cu amintiti – CLIC AICI

Și mai multe alte materiale – CLIC AICI !

Sursa: http://domnuldekarate.ro/pentru-o-societate-mai-buna-vreau-sa-actionez/

Comments are closed.