ACTIVITĂȚI

În anul 2019,

Domnul de Karate merge prin școli

Activitățile cu Domnul de Karate au un caracter inedit, sunt diversificate și se desfășoară organizat având loc atât în aer liber, spații dedicate, dar și în mediu online.

Ai pregătit invitația?

          Un mesaj scris, un desen, o fotografie, sau un videoclip poți trimite/încărca pe e-mail domnuldekarate@gmail.com și pe pagina https://www.facebook.com/domnuldekarate/ și Domnul de Karate vine la cei mici la grădiniță și la cei mari la școală!

Citește mai despre – CLIC AICI





Citește mai jos mai multe despre activități:

“Ai participat, ești premiat !”

domnul de karate te premiază

          Activitățile noastre au un caracter inedit sunt diversificate și se desfășoară organizat având loc atât în aer liber, spații dedicate, dar și în mediu online.

         Astfel, alături de Domnul De Karate au fost realizate diverse activități centrate pe copii. Din activitățile desfășurate vă enumer câteva :

 1. În familie, copii și părinți,
2. Mișcare, sănătate,
3. Consilieri pentru o societate mai bună,
4. Reporter de TV,
5. Ai participat ești premiat,
6. Cultură și civilizație,
7. Multisport,
8. Excursii și tabere

9. Domnul de Karate merge prin școli

 

          Pentru a avea ce povestii copiilor care nu au putut participa, am realizat fotografii cu momente din diferite activități :

               Acceptă invitația noastră de a participa la activități și lasă-ne să îți cunoaștem părerea ta despre “Domnu de Karate” și echipa lui. Propuneți activități noi și implicați-vă activ în activitățile dedicate copiilor de diferite vârste.

Susțineți, dezvoltați, extindeți proiectul, în perioada 2018-2019 !

          Trimiteți-mi un e-mail, domnuldekarate@gmail.com, scrieți-mi un mesaj, https://www.facebook.com/domnuldekarate/ cu subiectul “Vreau să particip la activități cu “Domnul de Karate””, sau sunați-mă la nr. de telefon: 0723493916

Comments are closed.