FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K. SECTOR 5

          Proiectul „Festivalul Jocurilor A.D.K.” a fost implementat și finalizat în Sectorul 5 al Municipiului București pentru prima oară în anul 2017. Proiectul a fost finanțat nerambursabil din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”.

          Au fost înregistrate, pentru proiectul Festivalul Jocurilor A.D.K., rezultate apreciabile și impact pozitiv asupra comunității, așa cum reiese din aprecierile reprezentanților autorității finanțatoare, precum și din reacțiile participanților.

Rezultatele proiectului :

  – 3000 de copii din 9 școli din Sectorul 5 au primit vizita personajului îndrăgit Domnul de Karate
4 evenimente sportive, derulate în 4 locații diferite, cuprinzând activități interactive și incluzive
peste 600 de persoane participante activ
(copii, părinți, profesori, voluntari precum și persoane cu dizabilități ) în activități de mișcare, la jocuri sportive, recreative și distractive,
5 sesiuni de premiere, diverse premii
559 de premii articole sportive
(o bicicletă, 10 trotinete cu suspensii, 8 trotinete fără suspensie, 10 skateboard-uri, 5 mingii baschet, 5 mingii fotbal, 50 corzi de sărit, 450 mingii de spumă )
20 de premii inedite din modelaj de baloane

Baner ADK 2017 -1 Baner ADK 2017-2

Baner ADK 2017-3 Baner ADK 2017-4

        La realizarea cu succes a tuturor rezultatelor, împreună cu coordonatorul proiectului Victor Popa Haralambie Alexandru, conlucrează o echipă întreagă de specialiști din diferite domenii (antrenori și instructori sportivi, psihologi, cadre didactice, medici de specialitate, asistenți medicali și sociali, kinetoterapeuți, animatori, specialiști IT, specialiști foto – video și sunet, juriști, experți financiari-contabili, consilieri spirituali, etc.). Deasemenea, alături de echipa proiectului, acționează o echipă de voluntari formată din tineri, dar și adulți, cu dragoste pentru activitățile pentru copii.

         Partenerii au un rol important la reușita activităților proiectului, pe această cale le mulțumim. Buna colaborare cu diferiți parteneri (instituții publice, asociații, cluburi sportive, parteneri media, etc.) reușește să includă proiectul în categoria proiectelor cu o largă participare.

        Aprecieri reprezentanți Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”

       „La Academie este veselie” – „Asta am văzut și noi (n.a. reprezentanții C.C.T.Ș.T.) la evenimentul desfășurat ieri, la Școala Gimnazială nr.127 din Sectorul 5, în cadrul proiectului „Festivalul Jocurilor A.D.K.”, organizat de Asociația C.S.A.M. Olimpic. Domnul de Karate a adus multă bucurie pe chipurile micuților, care au participat la activități de mișcare copil-părinte, concursuri, jocuri și alte activități sportive, recreative și distractive. A fost o zi plină de energie și bună dispoziție, care s-a încheiat cu multe premii și aplauze.”

Sursa1 :  https://www.facebook.com/CentrulCultural5/posts/305790703159434
Sursa2 : https://www.facebook.com/CentrulCultural5/posts/306475493090955

Clic AICI pentru mai multe REZULTATE ale proiectului

 

Aceste material este publicat în cadrul proiectului, derulat de către Clubul Sportiv de Arte Marțiale Olimpic, cu sprijinul financiar al Sectorului 5 al Muncipiului București prin Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache” prin programul de finanțare nerambursabilă în anul 2017. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Sectorului 5 al Municipiului București.

Comments are closed.