ACȚIUNI

 Hei, salut prieteni și bine v-am regăsit !

Sunteți pregătiți de ACȚIUNE ?

 Vă invităm să sprijiniți implementarea și dezvoltarea proiectelor din cadrul programului “ACADEMIA DE MIȘCARE “

 

1.Festivalul Jocurilor ADK
Organizarea unor sesiuni de activități fizice și ateliere de jocuri de mișcare în aer liber și în săli de sport cu instructori specializați și cadre didactice, destinate copiilor și însoțitorilor acestora precum și copiilor cu nevoi speciale – ANEXA NR1.

2. Domnul de Karate – Mișcare Sănătate
Promovarea mișcării în aer liber și a stilul de viață sănătos, prin introducerea unei mascote dedicate și prin desfășurarea de acțiuni inedite și cu real accent creativ, în diferite medii (parcuri, baze sportive, mare, munte, spații comerciale) – ANEXA NR2.

3.Votează – consilieri pentro o societate mai bună !
Colaborarea cu centrele de cercetare universitară și academică vine în sprijinul găsirii de soluții prin acțiunile de consiliere lunară privind atragerile de fonduri prin scrieri de proiecte, inclusiv cu adresabilitate către copii și tineri – ANEXA NR.3.

4.Televiziunea Elevilor Sector 3
Inițiativă pilot, cu posibilitatea de a se transmite ÎN DIRECT, de fiecare clasă sau unitate școlară, având fiecare canal TV propriu în administrare, împreună cu platforma eLearning, de TESTE – CURSURI – CONCURSURI – SONDAJE. Selectarea și promovarea materialelor fiind prezentate pe un canal CENTRAL din cadrul proiectului național în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale – ANEXA NR.4.

5.Opțional de mișcare cu Domnul de Karate
Cu aviz favorabil din partea Inspectoratului Școlar al Municipiului București, nr. înreg. 10096 /15.05.2013, pentru a fi implementat în unitățile de învățământ, nivel preșcolar – ANEXA NR.5 .

6.Europa, România, Asia, cultură și civilizație
Avizat I.S.M.B, inclus în CALENDARUL ACTIVITĂȚILOR EDUCATIVE MUNICIPALE 2014, nr.237/09.01.2014. Realizarea unui parteneriat real și activ între școli, grădinițe, familie, între copii, părinți, cadre didactice și cadre specializate prin implicarea și atragerea lor în activități culturale, dublate de activități de mișcare, sportive. – ANEXA NR.6.

7.1,2,3,4 probe – Atenție, Start !
Avizat I.S.M.B., inclus în C.A.E.M. 2015, nr.334/12.01.2015, C.A.E.M. 2014, nr.237 /09.01.2014 și C.A.E.M. 2013, nr.747/22.01.2013. Realizarea unui parteneriat real și activ între, grădiniță, familie și Asociația C.S.A.M. OLIMPIC, între copii, părinți, și antrenori sportivi prin implicarea și atragerea copiilor, părinților cadrelor didactice  în activități de mișcare și activități sportive – ANEXA NR.7.

8.Viitorii Campioni
Avizat I.S.M.B., inclus în CALENDARUL ACTIVITĂȚILOR EDUCATIVE REGIONALE ȘI INTERJUDEȚENE 2015, nr.31504/03.03.2015 și C.A.E.M. 2014, nr.237/09.01.2014. Continuarea și dezvoltare parteneriatului real și activ între, școală, familie, comunitate și Asociația C.S.A.M. OLIMPIC, între copii, părinți și cadre specializate, prin implicarea și atragerea copiilor, părinților, cadrelor didactice  în activități sportive, întreceri, competiții – ANEXA NR.8.

Dacă vrei să împărtășești cu noi, ACȚIUNILE tale, pentru comunitate dar și pentru publicul larg, scrie-ne și trimite-ne un mesaj – CLIC AICI

PENTRU O SOCIETATE MAI BUNĂ VREAU SĂ ACȚIONEZ !

Mai multe despre inițiativele/activitățile/proiectele Asociației – CLIC AICI

INIȚIATÍVĂFaptul de a propune, de a organiza sau de a începe o acțiune, antrenând după sine și pe alții; însușirea celui care îndrăznește sau este dispus să întreprindă cel dintâi ceva, din îndemn propriu.

ACTIVITÁTEAnsamblu de acte fizice, intelectuale și morale făcute în scopul obținerii unui anumit rezultat.

ACȚIÚNEDesfășurare a unei activități; faptă întreprinsă (pentru atingerea unui scop).

PROIÉCT – Plan sau intenție de a întreprinde ceva, de a organiza, de a face un lucru.

PROGRÁMPlan de activitate în care sunt stabilite (în ordinea desfășurării lor) etapele propuse pentru o perioadă dată;

Sursa : https://dexonline.ro/

 

Comments are closed.