Aprilie 2018

Info – noutăți, luna aprilie 2018

          “Simpatica mascotă “Domnul de Karate” ştie cum să-i răpească pe pici, dar şi pe cavalerii mai mari din faţa monitoarelor şi să-i scoată la aer. Experienţa trecută garantează succesul!” – Inocențiu Voinea

ANUNȚ  – În perioada 14-29 aprilie 2018, vă invităm în număr cât mai mare să susţineţi iniţiativele propuse de şi pentru cetăţenii Sectorului 3.

Ați avut timp să votați ? Încă nu ?
Atunci vă reamintesc că votarea se încheie pe 29 aprilie și până atunci aveți timp să îl susțineți pe Domnul de Karate în proiectele noastre (4 la număr) pe care le găsiți în link-urile de mai jos:

  1. Educaţie “Academia Domnul de Karate”: http://bit.ly/2voITRn

  2. Cultural “Europa, România, Asia, cultură şi civilizaţie”: http://bit.ly/2J6sYcA

  3. Social “Consilieri pentru o societate mai bună”: http://bit.ly/2H9uzBG

  4. Activităţi sportive “Festivalul Jocurilor ADK”: http://bit.ly/2qGTO43

          Avem nevoie de un număr cât mai mare de persoane să voteze proiectele înscrise de asociaţie.  Procesul de vot se va desfăşura online, direct pe site-ul Primăriei Sectorului 3, în cadrul procedurii de bugetare participativă.

Vă mulțumim pentru implicare și abia așteptăm să ne revedem!

Domnul de Karate

          ANUNȚ – În data de 16.03.2018 a fost pornit procesul de selecție al proiectelor asociației, în vederea înscrierii lor în concursul de proiecte din cadrul procedurii de bugetare participativă. Prin implicarea directă a cetățenilor, și anume prin votul acordat proiectelor propuse de asociație, vă puteți exprima susținerea și demonstra necesitatea, referitoare la implementare pentru cetățenii a proiectelor propuse de asociație.

          Urmărește săptămânal evoluția proiectelor și acceptă invitația noastră de a te implica activ în campania de dezvoltare a acestora în beneficiul copiilor, tinerilor, adulților, cetățenilor. Proiectele sunt derulat sub egida Asociației Clubul Sportiv de Arte Marțiale Olimpic în parteneriat cu Asociația România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional.

Comments are closed.