Calendar de activități – reprezentant local Dincă George

 Pentru a putea urmări emisiunile TVeduSENSEI, vă rugăm să încărcați aplicația :

Microsoft Silverlight  ( clik AICI )  .

eM silverlight

SEPTEMBRIE 2015

Examen de grad, 27.09.2015. Felicitări promovaților !

Mai multe despre… CLIC AICI !

DINCĂ GEORGE1

AUGUST 2015

Dincă Andrei Viorel în tabăra militară de la Sângeorz-Băi .

Mai multe despre… CLIC AICI !

Andrei Viorel Dincă       Andrei a participat în vacanța de vară, în perioada 09-15 august 2015 la Tabăra Națională Militară de Vară desfășurată  la Sângeorz-Băi . În mesajul video pe care l-a trimis Domnului de Karate, i-a povestit câteva lucruri interesante despre tabără militară la care a participat împreună cu prietenii și colegii lui din Eforie Sud județul Constanța.

      https://www.facebook.com/dinca.george.5/videos/o.170517879812067/984947208222795/

“Sunt Dincă Andrei Viorel, sunt junior A.D.K. . În vacanța de vară am fost în Tabăra Militară de la Sângeorz-Băi. În tabără am făcut următoarele activități : în fiecare dimineață, am făcut înviorare cu pas de defilare, antrenamente de karate, drumeții, tir cu arma, supraviețuire și orientare, acordarea primului ajutor și înot. Mie mi-a plăcut cel mai mult tirul cu arma. ”

Mai multe despre Tabăra Națională Militară de Vară, desfășurată  la Centrul de Agrement Sângeorz-Băi puteți afla accesănd linkul : http://sportulmuresean.ro/tabara-nationala-militara-de-vara-kyokushinii-de-la-c-s-tiger-budo-tg-mures-in-pas-de-defilare/

Comments are closed.