DESPRE MINE

Pasul… Domnul de Karate păpușa

DOMNUL DE KARATE, PĂPUȘA ÎNDRĂGITĂ DE TOȚI COPIII

consilierii și domnul de kartate

Sunt o păpușă și numele meu este Domnul de Karate

Sunt curajos, iar numele meu este Domnul de Karate

În lumea copiilor găsim toate soluțiile !H.Aralambie

Participă, susține, dezvoltă, extinde activitățile dedicate copiilor, în perioada 2019-2020 !

          Trimiteți un e-mail, domnuldekarate@gmail.com, scrieți un mesaj, https://www.facebook.com/domnuldekarate/ cu subiectul “Vreau să mă implic alături de Domnul de Karate”, sau sunați la nr. de telefon: 0723.493.916

Citește mai multe despre mine

Mascota Domnul de Karate cu copiii și părinții

            Toți copiii mă strigă “Domnul de Karate” (1). Sunt o păpușă și copiii se bucură când mă întâlnesc. Mă consideră o păpușă simpatică și amuzantă.

 

domnul de karate semnează domnul de karate și inima

 

             Ne aventurăm, și cu cei mici, dar și cu cei mari, în lumea copiilor pentru că de fiecare dată, când suntem împreună, suntem veseli, ne jucăm, ne simțim bine, spunem povești și adunăm o mulțime de amintiri de neuitat.

 

Școala Gimnazială Nr.86   Școala Gimnazială Nr.88

domnul de karate și copiii cu baloane

 

           Îmi place să fiu în mijlocul copiilor și să mă joc împreună cu ei. Îmi plac jocurile, am mulți prieteni, și de aceea copiii mă îndrăgesc. Jocul cu baloanele este printre preferatele mele.

 

Mascota Domnul de Karate, copiii și părinții  domnul de karate la activitate

            Sunt plin de energie, dar, știu să mă controlez în ceea ce fac. Sunt respectuos și disciplinat și nu mă dau bătut până ce nu duc la bun sfârșit ceea ce mi-am propus.

 

domnul de karate la munte Școala Gimnazială Nr.85

 

              Iubesc mișcarea și jocurile sportive. Pe copii îi motivez și îi îndemn la mișcare. Le stimulez implicarea și îi invit să intre în “Clubul Domnul de Karate” (2). Pe părinți îi adun, și le propun să facă parte din Echipa de părinți (3) (aderare la grup).

             Respectul, disciplina, efortul, voința, autocontrolul, curajul, echipă și prietenie (în engleză: respect, discipline, effort, will power, selfcontrol, courage, team and friendship) sunt printre valorile pe care le îmbrățișez. Pentru a-mi atinge obiectivele mă ajută o Mascotă (4) și am realizat un Program de activități (5) și uite așa pot merge peste tot pe unde sunt invitat, în parcuri, la grădinițe și școli, în săli de sport, la mare și la munte.

 

Mascota Domnul de Karate și copiii în sala de sport Mascota Domnul de Karate și copiii de la Grădinița nr.160

Sectorul 5, București  Școala Gimnazială Nr.128

 

           Pentru că mă iubesc, copiii își exprimă sentimentele prin daruri, de tot felul, desene și scrisori, fotografii și câteodată videoclipuri. Lucrările copiilor (6) (portretul meu, jocurile sportive preferate, și multe altele).  Mi-au făcut cadou chiar și un slogan ce are rimă: “Mișcare, sănătate cu Domnul de Karate”.

 

Alexandra - Portret Domnul de Karate Ina - Portret Domnul de Karate Mariana Lungu - Portret Domnul de Karate Denisa Clim - Portret Domnul de Karate Portret Domnul de Karate

Pe terenul de sport cu Domnul de Karate Drumeție cu Domnul de Karate Excursie cu Domnul de Karate Activitate cu Domnul de Karate

 

Mascota Domnul de Karate în parc Mascota Domnul de Karate și copiii

 

                Am auzit o dată pe cineva spunând: “Simpatica mascotă Domnul de Karate știe cum să-i răpească pe pici, dar şi pe cavalerii mai mari din faţa monitoarelor şi să-i scoată la aer. Experienţa trecută garantează succesul!”.

               De o lungă perioadă de timp, alături de mine, cel mai bun prieten de drum îmi este “Ursulețul Martinel” întotdeauna pregătit și gata să rezolve, la nevoie, orice problemă care ne apare în cale.

 

domnul de karate ipostaze 3

 

              Rolul de reporter la “Televiziunea Elevilor” (7) îmi place foarte mult. Mă bucur foarte tare că am fost ales să fiu reporter, și să am o emisiune pentru copii. Așa intru în legătură cu foarte mulți prichindei și pot afla multe despre preocupările lor și despre activitățile preferate.

 

DOMNUL DE KARATE EMISIUNE

              Îmi place să călătoresc, să vizitez și să-mi fac prieteni în toată lumea și de aceea sunt cunoscut pe Plan Internațional (8). Italia, Belgia, Scoția și Bulgaria, sunt câteva dintre țările pe care le-am vizitat.

 

domnul de karate internațional Internaționald.de karate internațional3 d.de karate international1

              “Academia Domnul de Karate” (9) este prima academie online din Europa de activități de mișcare, cursuri, teste, concursuri online, etc.

Când voi fi mare veau să fiu !

 

copiii și domnul de karate

 

              Oameni pasionați și dedicați, Echipa de specialiști (10),  sunt alături de mine, și-au demonstrat de-a lungul timpului, prin organizarea și desfășurarea de activități dedicate copiilor dar și pentru echipele de părinți – copii abilitățile de lucru pe care le dețin.

 

Specialiștii și Domnul de Karate Specialiștii și Domnul de Karate în acțiune Specialiști și Domnul de Karate pe teren Specialiști și Domnul de Karate la activitate

Un prieten Victor POPA

 

              Toate dovezile referitoare la experiențele trecute le-am adunat și le-am ordonat în Biblioteca cu amintiri (11).

 

Album din biblioteca cu amintiri-publicat 29.11.2918

                Desigur că sunt multe Alte activități (12) despre care vom povestii cu alte ocazii, care completează și extind paleta de activități adresate copiilor, în vederea asigurării unor experiențe de lucru prin diversificare și caracter inedit.

domnul de karate te premiază domnul de karate și moș crăciun

Mascota Domnul de Karate și Serviciul de analiză și prevenire a criminalității

 

            În situația în care doriți să aflați mai multe despre câteva dintre aventurile mele :

 

1. Domnul de Karate (despre proiect);

2. Clubul Domnul de Karate;

3. Echipa de părinți;

4. Mascota Domnul de Karate;

5. Program de activități ;

6. Lucrările copiilor

7. Emisiune pentru copii și Televiziunea Elevilor;

8. Pe plan Internațional;

9. A.D.K. ( academia.domnuldekarate.ro );

10. Echipa de specialiști;

11. Biblioteca cu amintiri;

12. Alte activități,

13. DOMNUL DE KARATE TV – CLIC AICI

14. Domnul de Karate merge prin școli – CLIC AICI

nu ezitați să mă contactați, sunt gata oricând să pornesc într-o nouă aventură și sunt mereu dornic să-mi fac prieteni noi, iar dacă vreți să ne întâlnim făceți-vă timp și sunați-mă la nr. de telefon: 0723493916.

          Puteți să-mi trimiți și un e-mail, domnuldekarate@gmail.com, sau să-mi scrieți un mesaj, https://www.facebook.com/domnuldekarate/ și comunicați-mi unde și când vreiți să ne întâlnim.

          Să nu uitați, lumea copiilor este mai bogată !

Cu bucurie,

Domnul de Karate

domnul de karate și prietenii

 

Înapoi la prima pagină – CLIC AICI
Proiect

Părinți

TV Elevilor

 

Comments are closed.