D.K. – 2015

                                                                                                                    româna engleza franceza

Bine ați venit ! Cu o deosebită plăcere vă invităm în Rețeaua EDU&multiMEDIA !

       1.TveduSENSEI

tableta

 

 

 

 

 

 

Pentru a urmări canalul TveduSENSEI pe Calculator/Laptop Instalați aplicația Microsoft Silverlight ( clik AICI ).

Tvedu SENSEI este un canal online dedicat, care face parte integrantă din Rețeua EDU&multiMEDIA ROmâniaEDU – Televiziunea Elevilor și care oferă posibilitatea de vizualizare pe telefonul mobil, pe tabletă, pe oricare website, putând fi accesat de un număr mare de utilizatori. Obiectivul principal îl reprezintă diversificarea și extinderea soluțiilor de comunicare, prin introducerea și folosirea în mod creativ a instrumentelor de lucru noi și accesibile din sfera tehnologiei moderne, în scop informativ, educativ și recreativ, pentru comunitate dar și pentru publicul larg. Prin această inițiativă propunem :

1. Realizarea unui parteneriat real și activ între părinte, factorul educațional și copil care va avea ca obiectiv dezvoltare armonioasă a copilului, nu numai din punct de vedere al achizițiilor cognitive, dar și din punctul de vedere al creșterii adaptabilității acestuia, măririi gradului de acces la informație, la activități noi și diversificate, ținându-se cont de particularitățile evolutive ale fiecărui individ;

2. Realizarea unui spațiu de interacțiune si comunicare a specialiștilor;

3. Realizarea unui mecanism modern în vederea descoperirii de noi forme de resurse ;

4. Înființarea centrelor locale și regionale .

Sensei (先生) este un cuvânt japonez care înseamnă “maestru” sau “profesor”.Cuvântul este folosit ca o titulatură când se vorbește despre învățători, profesori, sau profesioniști din diferite domenii. Cuvântul este folosit și pentru a arăta respect unei persoane care a atins un anumit nivel de profesionalism într-o formă de artă sau în alt domeniu. În chineză Sifu, în sanscrită Guru (sursa wikipedia). Aglomerația de informații din mass-media, lipsa unui ghid de folosire a noilor tehnologii pe înțelesul fiecăruia, dorința de a ține pasul cu evoluția lumii digitale ne îngreunează programul zilnic. Aceste motive sunt suficiente să vă invităm să descoperim, să cunoaștem și să valorificăm împreună puterea multiMEDIA și a tehnologiilor de ultimă oră, pentru identificarea corectă a beneficiilor pe care le oferă aceste instrumente moderne vieții noastre de zi cu zi.

2.Domnul de Karate

Pentru a putea da un răspuns simplu și sincer la întrebarea “Cine este Domnul de Karate ?”, ne-am adresat prietenilor Domnului de Karate. Ne-au fost de mare ajutor mărturiile de tot felul primite de la ei și cu ajutorul acestor mesaje sperăm să fi reușit să răspundem la această dificilă întrebare.

1.Copiii și Domnul de Karate (click aici)Alexandru C. “Domnul de Karate îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să număr în japoneză.”; Daria V. “Mulțumesc pentru premiu Domnul de Karate, îmi place foarte mult și am și eu pentru dumneavoastră un cadou muzical …”; Teodora și Bogdan “Eu sunt Teo iar eu sunt Bogdan și împreună suntem olimpici la karate. Astăzi suntem la Crucea Caraiman dar n-am venit singuri și suntem cu Domnul de Karate, dar doar în poză… Ieri a fost Campionatul Jocurilor Recreative și este obosit că a sărit coarda, s-a jucat cu baloanele, s-a jucat cu copiii iar data viitoare o să fim împreună cu el pe munte pentru că noi iubim muntele.”; Dora T.Ursulețul cel voinic și cu Domnul de Karate te invită-n drumeții ca să-ți iei rucsacu-n spate. Vom mânca cu toții mure când vom merge prin pădure, străbătând cărări de munte, poienițe cu flori multe, nu v-a fi plictisitor nici măcar obositor, în tabără ești fericit, te distrezi și ești activ !” ; Copiii de la grupa mare împreuna cu doamna profesor “Domnul de Karate îți mulțumim și pentru tine am compus un cîntec. Domnul de Karate, mișcare sănătate, exerciții multe întreceri nu lupte. Copiii din grupă mișcări execută, concursuri sportive , jocuri distractive. 1,2,3, start, hai la grădi imediat, fi atent curajos, bun sportiv prietenos. Domnul de Karate, mișcare sănătate !” Dragă vizitatorule, te invităm să descoperi și mai multe mesaje din partea copiilor urmărind emisiunile dedicate din cadrul canalului TVedu SENSEI.

2.Părinții și Domnul de Karate (click aici) Steluța Ș. “Mulțumesc Domnul de Karate, pentru îndrumarea, coordonarea și implicarea în acțiunea montană de la Cheia-Muntele Roșu, pentru interesul arătat copiilor pentru ași descoperi aptitudinile, sentimentele de simpatie și încredere în ei și colegii lor. Mulțumesc ca dăruiți Bună dispoziție și pofta de aventuri montane, că îi ajutați pe copii sa fie deschiși, să învețe să socializeze, să se integreze în grupuri mari, să lege prietenii și să aibă amintiri frumoase despre activități extrașcolare. La cât mai multe!”; Ginette B. “Felicitări pentru Cupa Mărțisor din cadrul Academiei Domnul de Karate, pentru organizarea întregului eveniment. A fost foarte frumos. Mare lucru că ați reușit să implicați atâția copii și părinți să participe și să facă activități sportive. Concursurile sunt întotdeauna pe placul copiilor. Și ideea cu implicarea echipei de gimnastică a școlii condusă de Dl. Profesor a fost o idee foarte bună. Iar faptul că i-ați implicat pe copiii de la karate să facă și ei altfel de mișcare – gimnastică cred că a plăcut tuturor. Înca o dată felicitări și succes în continuare .” Larisa I. “Vă mulțumesc în numele Iuliei. Toți cei ce aveți copii, mici sau mari, făceți-vă copiii vedete, trimiteți creațiile lor către Domnul de Karate, fie că sunt cântece, poezii, desene, colaje, etc. .Fiți mândri de ei și făceti-le bucuria de a fi cunoscuți de o lume necunoscută.” Mara V. “- Mami, de ce nu vine niciun coleg de la grădiniță la patinoar…? – Lasă, că le transmitem prin Domnul de Karate că s-a deschis patinoarul și sigur vor veni muuulți !… În primul rand este…chiar Domnul de Karate, care se ocupă de educația fizică a copiilor, și apoi mai mult de atât, prin implicarea copiilor și în activități creative, prin educarea spiritului vertical (vorbit clar si răspicat/tare, răspuns la întrebări, atenție la glume, etc.).Leny Elena “Domnul de Karate este un proiect, care implică copiii într-o gamă largă de activități benefice pentru dezvoltarea fizică și intelectuală. Principala activitate este cea sportivă, dar atrage copiii și în alte activități, cum ar fi cele de creație. Un alt punct important il presupune implicarea părinților în activități, o idee foarte benefică. De cele mai multe ori, noi părinții uităm să ne implicăm efectiv în activitățile copiilor, iar Domnul de Karate face posibilă implicare părinților, reprezentând liantul de legătura dintre părinții și copiii.”

3. Profesorii și Domnul de Karate (click aici)Mihaela I.(prof. învățământ preșcolar, MEN) Inițiativa Domnului de Karate de a implica grădinița și copii în mișcare în aer liber mi se pare o inițiativă foarte bună ținând cont că copii au nevoie de mișcare de un corp sănătosde o minte sănătoasă într-un corp sănătos.”; Elena V. (prof. învățământ preșcolar, MEN) Am venit în parc cu Domnul de Karate, copii îl iubesc foarte mult și am participat la activitățide activități de educație fizică și recreative în aer liber iar copiilor le-a plăcut foarte mult. Este o idee foarte bună inițiativa Domnului de Karate de a lucra în parteneriat cu alte grupe, cu alte școli, astfel copiii se cunosc și leagă prietenii, socializează mai bine cu copii din celelalte grupe.; Camelia A. (prof. învățământ primar, MEN) Activitățile Domnului de Karate sunt foarte interesante, sunt foarte atractive și mult dorite de copii,iar ideea de a ieșii cu copii și a face mișcare în parc mi se pare o idee foarte bună, copii au nevoie de mișcare, simt nevoia de a face mișcare plus că exercițiile pe care le realizează Domnul de Karate cu ei sunt foarte frumoase și desigur întotdeauna mișcarea ne ajută. ; Elena S. (prof. învățământ primar, MEN) “Activitățile sunt foarte bune, lucrăm cu Domnului de Karate de trei ani și este extraordinar și bineînțeles că dorim să continuăm activitățile și pe viitor !George D. (prof.de educație fizică și sport). Proiectul Domnul de Karate mi se pare un proiect îndrăzneț și este în asentimentul meu deoarece și eu vreau să fiu alături de copii și să fac cât mai multe activitați din domeniul educației fizice și sportului. ”

Impresiile, aprecierile pozitive și încurajările din partea părinților, cât și cele din partea profesorilor ne dau încredere că am reușit să zugrăvim un răspuns simplu și sincer la dificila întrebare “Cine este Domnul de Karate ?” Dragă vizitatorule dacă vrei să afli mult mai multe despre Domnul de Karate, urmărește emisiunile dedicate din cadrul canalului TVedu SENSEI, conform grilei de program, iar dacă dorești a te alătura Domnului de Karate, trimite-i un mesaj la e-mail domnuldekarate@gmail.com.

3.Academia Domnul de Karate

Cine ? Unde? Când? Cum ? – Mai multe informații despre preselecția pentru Academia Domnul de Karate, click AICI …

Educația adăugă un impact pozitiv asupra vieții, societății în care trăim.

A. Cum te vezi pe CALCULATOR / LAPTOP.baner site TVedu SENSEI-calculator          B. Cum te vezi pe TELEFON MOBIL / TABLETĂ. baner site TVedu SENSEI-mobil          C. Cum te vezi pe PLATFORMA ROmâniaEDU – Televiziunea Elevilor .baner site TVedu SENSEI -platformă        D. Prima Academie Online de Arte Marțiale din Europa. baner site ACADEMIA      E. Rețeaua EDU&multiMEDIA ROmâniaEDU-Televiziunea Elevilor .baner site Rețeaua Multimedia

Comments are closed.