FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K. – Sector 3 – Școala Gimnazială Nr.88, învățământ preșcolar

Marioara-Cornelia Ipate  (părinte) “Mișcare cu Domnul de Karate. Mulțumim pentru activitățile pe care le desfășurați cu copiii noștri ! David mi-a spus astăzi: Mami, mulțumesc că m-ați înscris la opționalul de karate! Mulțumirea copilului spune multe despre activitatea desfășurată…”

Muj Anamaria Si Alin  (părinte) “Mișcare sănătate cu Domnul de Karate. Mișcare și iar mișcare!!! Mulțumim Domnul de Karate !!! Mulțumim pentru această lecție deschisă… foarte frumoasă 🙂 “

Alexandra Coman (părinte) “Mișcare în aer liber”

Tepfner Mircea (bunic) “ Un profesor deosebit Domnul de Karate…face pregătirea copiilor pentru sport și mișcare, socializare…în aerul curat de afară !” … A fost o oră de vis !.. ăia mici au fost antrenați și stimulați să facă mișcare , în aerul curat de afară ! …Nu a fost o joacă , ci un adevărat spectacol ! Vă mulțumim Domnule de Karate și noi oamenii mari vrem să mai ne jucăm câteodată !”

Ana Iacob (cadru didactic) “Sunt super supărată pentru că nu am posibilitatea să particip…. Îmi trece supărarea și aștept semestrul al II lea când și copiii mei din grupă, împreună cu mine vom participa la aceste activități….Aștept probele cu sfoara, săritura în sac, pistoalele cu apă, taberele.

 

Mărturii Muj Anamaria Si Alin  Mărturii Muj Anamaria Si Alin gradi2

Mărturie Alexandra Coman gradi2  Mărturie Alexandra Coman

Mărioara-Cornelia Ipate grădi2

Comments are closed.