RAMONA BEATRICE

Campania “În colaborare cu profesorii”, continuă

În anul 2020, în cadrul acordului cu Liceului Teoretic Lucian Blaga, profesor Ramona Beatrice, de la clasa I, se implică alături de elevi, părinți și profesori, în cadrul proiectului dedicat comunității școlare.

Ghidul d-voastră sunt chiar eu, mascota Domnul de Karate, iar alături de cei din echipa de specialiști, ne vom aventura în lumea celor mici unde vom afla și vom învăța multe lucruri interesante și folositoare:

consilierii și domnul de kartate  academia de miscare - domnul de karate ecuson - profesor Ramona Beatrice.

Se strigă prezența!

       Au răspuns prezent o parte din copii urmează și restul clasei. Profesorul propune subiectul zilei/săptămânii și deasemenea cerințele corespunzătoare.

      Care sunt subiectele zilei de azi ? Dar cerințele ?

      Pe această pagină este prezentată clasa de elevi. Un clic pe ecusonul elevului și veți intra pe pagina dedicată fiecărui elev.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Mia academia de miscare - domnul de karate ecuson - copil - Tudor T.  academia de miscare - domnul de karate ecuson - copil - Mihnea Cristian M.

academia de miscare - domnul de karate ecuson - copil - Marius Ștefan T.

 

ȘI EU FAC PARTE DIN ECHIPĂ
ATENȚIE VĂ TRANSMIT UN COMUNICAT IMPORTANT … APEL LA ACȚIUNE … TRANSMITE MAI DEPARTE … INTRĂ ÎN ECHIPĂ … TRIMITE O SCRISOARE ELECTRONICĂ DE INTENȚIE PE ADRESA … DOMNULDEKARATE@GMAIL.COM
TRANSMITE MAI DEPARTE…

www.domnuldekarate.ro

 

 

Beatrice Ramona Nuuuu …e de la școală…..un program…

Daniela Soponaru O simplă navigare pe pagina distribuită și e de ajuns oricui să-i stârnească curiozitatea. Sper să fie curioși și elevii tăi, că pe ai mei i-a captivat și nu regret!

Comments are closed.