SOPONARU DANIELA

Campania “În colaborare cu profesorii”, continuă

În anul 2020, în cadrul acordului cu Liceului Teoretic Lucian Blaga, profesor Soponaru Daniela, de la clasa pregătitoare, se implică alături de elevi, părinți și profesori, în cadrul proiectului dedicat comunității școlare.

Ghidul d-voastră sunt chiar eu, mascota Domnul de Karate, iar alături de cei din echipa de specialiști, ne vom aventura în lumea celor mici unde vom afla și vom învăța multe lucruri interesante și folositoare:

consilierii și domnul de kartate  academia de miscare - domnul de karate ecuson - profesor Soponaru D.

Se strigă prezența!

       Au răspuns prezent o parte din copii urmează și restul clasei. Profesorul propune subiectul zilei/săptămânii și deasemenea cerințele corespunzătoare.

      Care sunt subiectele zilei de azi ? Dar cerințele ?

      Pe această pagină este prezentată clasa de elevi. Un clic pe ecusonul elevului și veți intra pe pagina dedicată fiecărui elev.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - AntoniaAcademia de Miscare - Domnul de Karate - BiancaAcademia de Miscare - Domnul de Karate - Antonia I.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Patrick P.P.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Ariana M.Academia de Miscare - Domnul de Karate - David T.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Claudia CAcademia de Miscare - Domnul de Karate - Ahmed S.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Evelin D.

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Eduard C.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Melek A.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Elena M.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Sonia I.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Rareș V.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Maria N.Academia de Miscare - Domnul de Karate - David Z.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Eduard S.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Giulia A.Academia de Miscare - Domnul de Karate - David V.Academia de Miscare - Domnul de Karate - Luca P.Academia de Miscare - Domnul de Karate - David P.

Daniela Soponaru (17.03.2020)Minionii de la Liceul Teoretic Lucian Blaga fac mișcare! Domnul de Karate ne-a lansat o provocare!/ Și-am ieșit la-nviorare./ La mișcare am pornit/ Virtual azi ne-am unit / Corpul nostru-i mulțumit! Felicitari, dragii mei!

 

Daniela Soponaru(16.03.2020) Sfârșitul zilei vine cu rezultate frumoase… Copiii au răspuns la provocări.

 

 Daniela Soponaru (16.03.2020) Am dorit sa iau partea grea de pe umerii părinților copiilor de pregătitoare (aceea a numeratiei, cu tot ce implica) și sa le dau prilej de ocupare a timpului liber al copiilor. Asa ca, minionii au întrat în lumea geometriei. Azi ne-am împrietenit cu pătratul. Feedback rapid! Explicații și poze cu etape de lucru au fost transmise pe grupul clasei.#Scoaladeacasă Copiii sunt activi, nu-i așa Domnul de Karate

 

Daniela Soponaru (16.03.2020) În semn de apreciere pentru munca lor, pentru echipa minunata ce se încheagă în mediul on-line, postez lucrările celorlalți copii ce au răspuns la apel. Sunteți minunați! Mulțumim Domnul de Karate ca ne-ați provocat si angrenat în proiectul dumneavoastră! Sa nu lăsăm timpul sa treacă în zadar/ Răsplata muncii noastre o vom primi în dar! Ea este educația!

Daniela Soponaru Pentru că situația impune studiul de acasă, iată-ne cooptați în acest proiect, oferindu-ne posibilitatea să lucrăm creativ, liber, cu orice avem la îndemână, alături de adulții dispuși sa între în lumea noastră, a copiilor. Bucuria mea, ca îndrumător de minioni, este (pe lângă disponibilitatea promptă a părinților de a-și înscrie copilul în acest proiect) că au fost primite cu căldură sugestiile mele și că am primit imediat câteva rezultate ale colaborării fructuoase părinte-copil. Și ce e mai frumos decât un album sau portofoliu ce însumează realizările copiilor? Mulțumim Domnul de Karate pentru aceasta oportunitate și inițiativă !

 

 Daniela Soponaru E primăvară și vrem veselie! Fluturii să zburde pe câmpie! Pentru ca Domnul de Karate ne-a provocat, cu drag noi ne-am echipat cu multă creativitate, ingeniozitate, și cu spor am lucrat pentru tema zilei ce ni s-a dat. Chiar dacă în aceasta perioadă la școală nu am lucrat, de compania și ajutorul părinților ne-am bucurat. Acesta este începutul colaborării dintre Clasa Pregătitoare A, MINIONII de la Liceul Teoretic Lucian Blaga, Domnul de Karate si Victor Popa.

Daniela Soponaru  O zi a Porților deschise antrenanta! Mulțumim!

Domnul de KarateMulțumesc frumos pentru invitație. M-am simțit foarte bine alături de copii și mi-am făcut noi prieteni. Victor Popa a fost din nou la înălțime și i-a antrenat la mișcare pe toți cei prezenți în curtea școlii. Succes în continuare !

 

Comments are closed.