MANEA IOANA

Campania “În colaborare cu profesorii”, continuă

În anul 2020

consilierii și domnul de kartate  Academia de miscare - Domnul de Karate ecuson - profesor Ioana M.

Se strigă prezența !

Să ridice mâna toți cei prezenți.

Care sunt subiectele zilei ? Dar cerințele ?

 

ÎN ECHIPĂ ESTE VESELIE, iar, PROFESORII SUNT IMPORTANȚI

             Continuă să se alătură echipei noastre, iar noi îi spunem BINE AȚI VENIT, Profesor MANEA IOANA de la Școala Gimnazială nr.1 Roata de Jos, Județul Giurgiu

Aventurile din lumea copiilor le petrecem alături de profesori.

Astăzi, 07.04. 2020 dna. Ioana Manea s-a alăturat programului ,,Academia Domnul de Karate” prin care își manifestă și disponibilitatea de a ne îndruma spre o cunoaștere mai aprofundată a drepturilor copilului și totodată de a le promova având în vedere Convenția ONU cu privire la drepturile copilului, adoptată în 1989; Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, cu modificările și completările ulterioare adoptată de statul român, UNICEF ș.a.
Totodată ne alăturăm și noi, la rândul nostru ,,CeleimaimarilecțiidinRomânia”- detalii pe blogul Școlii Gimnaziale Nr.1, Roata de Jos, jud.Giurgiu- privind ,,Responsabilitatea socială”/individuală și colectivă prin care membrii comunității sunt “invitați speciali” în realizarea unor activități/acțiuni care să determine respectarea de către aceștia a măsurilor ce se impun în situație de urgență pe întreg teritoriul României.
De asemenea, această lecție ne-a trezit interesul pentru descoperirea unor activități pe care le putem practica, cu simț de răspundere, #stând#acasă precum și gestionarea#responsabilă a timpului petrecut mai mult în familie/cu familia, în contextul actual.

Mesajul d-nei profesor pentru copii și părinți:

Dreptul la joc și dreptul de a practica activități recreative îți oferă bucurie și îți permite să creezi o lume nouă, a ta. Acestea contribuie la dezvoltarea, la sănătatea și la starea de bine a tuturor copiilor.

Pentru că toți copiii să se bucure de aceste drepturi, adulții- părinți și profesori- au obligația să le asigure accesul la activități de recreere sau dezvoltare a creativității.
Momentul potrivit pentru copilul tău, să facă mișcare/joc, este în fiecare zi!
Oferă-i copilului tău șansa de a crește frumos!
Succesul este în fiecare zi!
Cu drag,
Profesor de drepturi și libertăți,
Ioana Manea

#profesoriisuntimportanți

Comments are closed.