ACADEMIA DE VOLEI TITANII

Campania “În echipă avem specialiști”, continuă

 

2020

 partener - domnul de kartate  Academia de Miscare - Domnul de Karate Chițigoi Constantin

 

Domnul de Karate, cel mai curajos personaj, din lumea celor mici, este îndrumat pas cu pas de specialiști.

“Performanța e o știință, iar A.V.T. are obiective pe termen lung ieșite din tiparele ultimilor ani” – Constantin Chitigoi, președinte Academia de volei Titanii

https://academiadevolei.ro/

Azi, (n.r. 22 februarie 2020) Academia de Volei TITANII, în colaborare cu Clubul Sportiv Scolar Nr. 2 și cu Domnul de Karate, a organizat o dimineața a sportului la care au participat copii și părinți din Sectorul 2. A fost o dimineața a bucuriei. La sfârșit, au participat în calitate de suporteri la meciul de volei Academia de volei Titanii – Rapid. Una din marile satisfacții a fost prezenta la joacă, a d-lui Popescu Dan Cristian – Viceprimar Sector 2. Domnia sa, nu a făcut o prezență de protocol, ci a participat la joaca micilor elevi și a făcut cunoștință cu elevii care evoluează la A. V. TITANII în div. națională A2.

 

Academia de volei Titanii - 22.02.2020

https://www.facebook.com/voleititanii/posts/2509766496006776

 

Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2 Un proiect finanțat prin Programul anual al finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Sectorului 2 al Municipiului București în anul 2019, pentru activități nonprofit din domeniile: cultură și culte, sport, educație, mediu și social, în condițiile legii 350/2005 cu modificările și completările ulterioare.de Primăria Sector 2 și pus în practică de C.S.A.M.Olimpic și Academia de volei Titanii!

Învățăm voleiul prin mișcare de la clasa pregătitoare. Cu participarea părinților !

 

Academia de volei Titanii - 13.10.2019

https://www.facebook.com/voleititanii/posts/2386010808382346

Comments are closed.