ASOCIAȚIA FUDOKAN-FIT POUR TOUS FRANȚA

Campania “În echipă avem specialiști”, continuă

2020

partener - domnul de kartate   Academia de Miscare - Domnul de Karate - Florin Răzvan Mavrodinescu

            “De la sportul liber (de plăcere) și competiția pe care o cunosc bine, îți pot aduce cunoștințele, energia și abilitățile mele în dezvoltarea personală.”

CURSURI – TESTECONCURSURIEVENIMENTE

29/04/2020 

22/04/2020

https://www.facebook.com/domnuldekarate/videos/231231371461862/

Citește mai multe …

             Numele meu este Florin Razvan MAVRODINESCU. Dețin un  atestat în pregătire fizică și cerebrală obținut în Franța în anul 2020 și sunt licențiat în educație fizică și sport din 2007, diplomă care a primit certificatul de comparabilitate în Franța de către centrul național francez ENIC-NARIC, la nivel de master. Timp de 10 ani, am făcut parte din echipa națională a Fudokan Karate România, unde am trecut prin toate etapele junior, tineret si senior, obținând multiple medalii naționale și internaționale culminând cu două titluri de Campion European în 2004. După ce am terminat studiile, am lucrat 13 ani ca antrenor sportiv cu un public divers în diferite țări (Belgia, Anglia, România, Franța). Instalat în Franța de 4 ani și după o carieră sportivă internațională intensă și mai multe experiențe în străinătate ca antrenor sportiv, îmi doresc să pot transmite experiența mea și publicului din țara mea natală. Din sportul liber și competiția pe care o cunosc bine, îți pot aduce cunoștințele, energia și abilitățile mele în dezvoltarea personală. Artele marțiale m-au ajutat foarte mult atât pe plan profesional (mediul privat), cât și pe plan personal (la nivel sportiv); Respect, disciplină și integritate, sunt calități pe care le voi adapta acestei noi situații profesionale.

https://www.facebook.com/Mavrodinescu

 

FUDOKAN - FIT - facebook

https://www.facebook.com/FUDOKANFITPOURTOUS/

    Introduire une nouvelle forme d’activité physique et mental : le FUDOKAN-FIT.
Il est structuré en trois modules qui ont pour but de développer les composantes de la condition physiques à base d’ateliers cardio, des techniques issues du FUDOKAN et de circuit training. Ces derniers permettent d’améliorer et de renforcer les compétences physiques et mentales fondamentales : la vitesse, l’endurance, la souplesse, la force, la coordination ainsi que le développement personnel selon les valeurs du karaté FUDOKAN.
Tout le monde peut participer‼️
Le monde a besoin d’une énergie positive !
La formation FUDOKAN-FIT pour l’avenir !

 

https://www.youtube.com/channel/UCWBGgPN7uWtCRjA5ltLuHKw/

 

Comments are closed.