ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR L. T. “LUCIAN BLAGA “- BUCUREȘTI

Campania “În colaborare cu părinții”, continuă

 

2020

consilierii și domnul de kartate Academia de Miscare - Domnul de Karate - Iuliana C.

Domnul de Karate, cel mai curajos personaj, din lumea celor mici, în colaborare cu părinții, vă invită să vă implicați și să vă alăturați în activitatea noastră dedicată copiilor, părinților, familiei.

Pe această pagină: http://domnuldekarate.ro/parteneri/asociatia-parintilor-l-t-lucian-blaga-bucuresti/ sunteți invitați să urmăriți rezultatele acțiunilor noastre comune,

Iar, pe pagina de Facebook a Asociației: https://www.facebook.com/Asociațiaia-Părinților-L-T-Lucian-Blaga-București-345513916269869/ sunteți invitați să urmăriți rezultatelor inițiativelor părinților.

FEBRUARIE

ZIUA PORȚILOR DESCHISE ÎN LICEUL TEORETIC “LUCIAN BLAGA”

29 februarie 2020

Ziua Porților Deschise la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”.
Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

DOMNUL DE KARATE LA ZIUA PORȚILOR DESCHISE ÎN LICEUL TEORETIC LUCIAN BLAGA

Mulțumim @Primii paşi în atletism/ @Sorin Panait și Domnul de Karate/@Victor Popa pentru că ați răspuns, atât de prompt, invitației noastre la Ziua Porților Deschise a @Liceul Teoretic Lucian Blaga!
Prezența voastră a adus un plus de veselie, mișcare și culoare unei zile ce ne-am dorit să fie, pentru viitorii noștri elevi, o dovadă vie că începerea școlii nu înseamnă renunțarea la joacă și copilărie.

 

 

ZIUA PORȚILOR DESCHISE ÎN LICEUL TEORETIC LUCIAN BLAGA

ZIUA PORȚILOR DESCHISE ÎN LICEUL TEORETIC “LUCIAN BLAGA”
Încep înscrierile în clasa pregătitoare.
ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR L.T. “LUCIAN BLAGA”-BUCUREȘTI, vă invită să intrați într-o comunitate școlară în care parteneriatul profesor-elev-părinte este unul real, un parteneriat pentru care se fac eforturi permanente de dezvoltare și la al cărui edificiu mai punem, zi după zi, câte o cărămidă!
Sub deviza “ÎMPREUNĂ PENTRU VIITORUL COPIILOR NOȘTRI!”, vă stăm la dispoziție, alături de cadrele didactice și conducerea școlii, pentru orice informație sau îndrumare legate de tot ceea ce reprezintă și se întâmplă în școala noastră!

 

O NOUĂ PORȚIE DE DISTRACȚIE, MIȘCARE ȘI SĂNĂTATE PENTRU ELEVII ȘI PĂRINȚII LICEULUI TEORETIC “LUCIAN BLAGA”

21 februarie 2020

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR L. T. “LUCIAN BLAGA “- BUCUREȘTI - 21 februarie 2020

“Astăzi, (n.r. 21 februarie 2020) am primit o nouă porție de distracție, mișcare și sănătate!
Sala de sport a Clubului Sportiv Școlar Nr. 2 a răsunat de veselie, elevii și părinții de la mai multe școli din proximitate descoperind, astfel, cel mai bun antidot împotriva gripei: sportul.
MULȚUMIM pentru organizare şi pentru invitație: Academia de volei Titanii, Domnul de Karate și Primii paşi în atletism!
Să vă țină, Dumnezeu, obiceiul și să găsiți susținere în a organiza cât mai des astfel de evenimente!
În noi veți avea, mereu, un partener!” – Iuliana Constantinescu, președinte asociației “Asociația Părinților L. T. “Lucian Blaga “- București”


IANUARIE

NOI SURPRIZE ȘI PROVOCĂRI PENTRU ELEVII ȘI PĂRINȚII LICEULUI TEORETIC “LUCIAN BLAGA”

30 ianuarie 2020

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Iuliana C.

SPORTUL ESTE IMPORTANT – Să continuăm susținerea activităților sportive dedicate copiiilor si părinților.

Asociația Părinților L. T. “Lucian Blaga “- București , Iuliana Constantinescu , președinte, Domnul de Karate , bineînțeles că vom continua să le susținem.

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR L. T. “LUCIAN BLAGA “- BUCUREȘTI - februarie

 Domnul de Karate a revenit în școala noastră (n.r. 30 ianuarie 2020) cu noi surprize și provocări pentru elevi.
Copiii au primit cu entuziasm vizita de lucru a prietenului lor #Victor Popa, exprimandu-şi dorința de a îl vedea cât mai des printre ei.
Sperăm să reușim să extindem parteneriatul nostru cu Academia de Mișcare şi să transformăm proiectul “Inițiere în volei…” într-unul permanent!
Mulțumim domnului director #Mihalcea Mihael pentru deschiderea pe care a avut – o față de acest proiect, încă de la momentul în care era doar o idee, și pentru faptul că ne împărtășește dorința de a continua aceste activități, în beneficiul copiilor!
Mulțumim d-nelor profesoare Gabriela Stoian şi Laura Dicu pentru implicare totală și pentru faptul că au acceptat ideea unei ore de sport un pic “alfel” decât de obicei!


Despre asociație veți găsi mai multe informații și pe pagina :

https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-P%C4%83rin%C8%9Bilor-L-T-Lucian-Blaga-Bucure%C8%99ti-345513916269869/


2019

Mulțumim pentru tot !

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR L. T. “LUCIAN BLAGA “- BUCUREȘTI

Cea mai bună colaborare, în Sectorul 2, în anul 2019 am avut-o cu Asociația Părinților L. T. “Lucian Blaga “- București – prin președinte Iuliana Constantinescu.

Colaborarea s-a derulat în cadrul implementării proiectului, intitulat “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2″.

Vă invit să urmăriți câteva dintre interacțiunile avute cu această organizație:

31 OCTOMBRIE 2019 – Ne-am reîntors la Liceul Teoretic Lucian Blaga, cu o provocare pentru elevii din clasele 5-8.

Asociația Părinților L. T. “Lucian Blaga “- București – prin președinte Iuliana Constantinescu a comunicat, pe rețeau de socializare Facebook, următoarele:

“Domnul de Karate și a sa echipă din “Academia de Mișcare” s-au reîntors în școala noastră!
Oameni frumoși și dedicați, trup și suflet, se încăpățânează să arate că se poate și altfel, că “mișcarea e sănătate” atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari.
După ce i-a cucerit definitiv pe elevii din ciclul primar, a ținut neapărat să încerce și cu cei de la gimnaziu și a reușit pe deplin.
Dacă şi clasa a 8-a a rămas impresionată, ce mai putem spune noi?

Victor Popa, nu încetezi să ne uimești prin felul în care ai reușit să transformi fiecare “prieten”(cerc, funie, sac, sfoară, minge, etc.) în jocuri cu multe nivele, alternative reale la cele de pe tablete!
Nu ne rămâne decât să te cităm ” Fii atent, curajos și lasă tableta jos!”
Mii de mulțumiri!

Mulțumim și pe această cale, președintelui Asociației Părinților L.T. Lucian Blaga, doamna Iuliana Constantinescu pentru cea mai activă implicare.

 

13 OCTOMBRIE 2019 – Acțiune, eveniment sportiv, interactiv, copii-părinți

ȘI VOUĂ TUTUROR, MULȚUMIRI !

Mulțumiri copiiilor de la clasele pregătitoare și clasele I-IV, însoțitorilor (părinți și bunici) care au interacționat activ în toate jocurile propuse. Mulțumiri domnului Director Tulbă-Lecu Haralambie. Mulțumesc și tuturor celor care s-au implicat și au conlucrat la reușita acțiunii:
Marina Ivan, Florin Badescu, Constantin Chitigoi, Antonio, Loredana, Micky RM, Filimon Carmen, Stefan Giani, Ana Maria Vasile, Ramona Popa, Marian Gheorghila, Alex David, Cristian Sabău, Rodica, Iuliana Constantinescu, Sorin Panait, Victor Popa.

Acțiune desfășurată la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, Bucuresti, sector 2

Proiect S2 Poză de grup - participanți

Proiect S2 Poză de grup - echipă

 

Asociația Părinților L. T. “Lucian Blaga “- București  Mulțumim pentru tot ! Sperăm ca acesta să fie doar începutul și să reușiți să transformați proiectul într-un program derulat permanent ! Copiii și părinții au nevoie de un astfel de timp petrecut împreună!

Mascota Academiei de Mișcare, Domnul de Karate, a făcut furori astazi, atât printre cei mici cât și printre cei mari!

Nu uitați că joacă este permisă la orice vârstă!

12 OCTOMBRIE 2019

“Ne-am înțeles, DA? HAIDE, MAMI! HAIDE, TATI!”

 

Comments are closed.