ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.77

Dacă doriți să revedeți o scurtă retrospectivă a activităților dedicate copiilor și desfășurate la Școala Gimnazială Nr.77.

Mesaj de la Domnul de Karate: “Heiiiii, Salut, salut, salut… Multă veselie și multă bucurie la întălnirea cu copiii de la Școala 77. Elevii claselor a trei și a doua iubesc și îndrăgesc cel mai mult jocul cu funia colorată. Da, da, invităm pe toată lumea, duminică, (n.r. 20.10.2019) de la ora zece și jumătate în curtea Școlii Gimnaziale nr.77 la mare întreeee, petreeee – întrecere. Cu sacii, cu cercurile, cu funia, cu corzile și cu mingile buclucașe de volei….Daaa, copiii au primit o invitație iar pe spatele invitației trebuie să deseneze jocul sportiv preferat, pentru participarea la marele concurs cu premii. Nu uitați, duminică, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 77, copii, părinți, bunici la mișcare și petreeee – întrecere, jocuri distractiveeee… Uuuuuuuuu !!!”

Școala Gimnazială Nr.77 - 16 octombrie 2019 Copiii sunt importanți - 05.10.2019

Școala Gimnazială Nr.77Turneu de Volei - poză de grup

Turneul de Volei - poză cu părinții în acțiune

Tombolă online Proiect Sector 2

Dacă doriți să revedeți înregistrarea cu extragerea premiilor de la Tombola Online:

 

Linkuri (legături în pagină cu rețeaua de socializare Facebook):



 

             În anul 2019, în baza acordului de colaborare încheiat cu Școala Gimnazială Nr. 77 a fost reglementată colaborarea dintre părți în vederea derulării proiectului “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, finanțat prin Programul anual al finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Sectorului 2 al Municipiului București în anul 2019, pentru activități nonprofit din domeniile: cultură și culte, sport, educație, mediu și social, în condițiile legii nr.350/2005 cu modificările și completările ulterioare.

Proiectul, intitulat “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, este parte integrantă din programul ACADEMIA DE MIȘCARE, (program inițiat de Asociația C.S.A.M. Olimpic) și a fost aprobat în vederea acordării finanțării nerambursabile prin Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 2 nr. 283 din 29.08.2019.

Activitățile principale ale proiectului :

 1. Popularizare proiect;

 2. Eveniment de prezentare și module de selecție;

 3. Antrenamente de volei;

 4. Organizare eveniment sportiv, interactiv, copil-părinte;

 5. Participare turneu de volei;

 6. Tombolă online.

Tombolă cu premii - S2

Lista nominală a câștigătorilor la TOMBOLA ONLINE

CLASA2A

 1. ARSENIA POPESCU – coardă

CLASA2B

 1. MARIAN ONCESCU – minge volei

CLASA3A

 1. CRISTINA BOANGIU – coardă
 2. MARIA BÂRSAN – minge volei
 3. MARIO VALENTIN – coardă

CLASA3C

 1. DENIS IONUȚ – MID 1 trotineta
 2. MATEI BIANCA ANA MARIA – coardă
 3. ZOMOLO ANDREI – MID 5 trotineta

CLASE (în curs de identificare)

 1. MIHAI DAVID CRISTIAN – coardă
 2. POPA EVELIN – minge volei
 3. POPA ȘTEFAN – minge volei

OBSERVAȚII:

1. Identificarea numelor elevilor și a claselor încă neidentificate se va realiza în momentul vizitei la unitatea de învățământ de care aparțin elevii în această situație.

2. Cu părere de rău, pentru desenele care au fost transmise după centralizarea lor, comisia va analiza situația și în eventualitatea în care se poate acorda un premiu de consolare pentru efortul depus vor fi premiați și acești elevi.

FELICITĂRI !

Flayer proiect S2 față modificat Flayer proiect S2 verso modificat

Avem nevoie să ne îmbunătățim continu activitatea, așadar, în urma încheierii proiectului, vă invităm să ne transmiteți aprecierile d-voastră.

MULȚUMIM !

Pentru impresii, mesaje de apreciere, observații, propuneri, alte clarificări, e-mail: domnuldekarate@gmail.com

Înapoi la pagina PROIECT INIȚIERE ÎN VOLEI – CLIC AICI

Înapoi la pagina PARTENERI – CLIC AICI

 

Comments are closed.