ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.85

Dacă doriți să revedeți o scurtă retrospectivă a activităților dedicate copiilor și desfășurate la Școala Gimnazială Nr.85.

Mesaj de la Domnul de Karate: “Bună dimineața, ce frumoasă este viața când ne trezim dimineața… Ce bine, ce bineeeeee…Din nou alături de prietenii mei dragi, copiii de la Școala numărul 85. M-au primit cu multă căldură și cu multe aplauze. Săptămâna asta (n.r. noiembrie 2019) le-am promis căteva surprize. Am să revin într-o activitate cu copiii toți din clasele acestei școli, iar, duminică (n.r. 10 noiembrie 2019) sunt invitați la mare petre-întrecere sportivă. Cu copiii cu părinții în echipele de volei și cu jocurile de mișcare. Cu prietenii mei, cercurile colorate, sacii, funiile și corzile pentru sărit. Duminică (n.r. 10 noiembrie 2019) și săptămâna acaeasta surprize pentru toți copiii sportivi. Până data viitoare nu uitați, desenează jocul sportiv preferet, fotografiază-l și trimite-l pe Facebook. Unde ? La Domnul de Karate, pentru Academia de Mișcare… Uuuuuuuu, la revedeeereeee !!!”

Școala Gimnazială Nr.85 - 04 noiembrie 2019 Copiii sunt importanți - 05.10.2019

Școala Gimnazială Nr. 85

Turneu de Volei - poză de grup

Turneul de Volei - poză cu părinții în acțiune

Tombolă online Proiect Sector 2Dacă doriți să revedeți înregistrarea cu extragerea premiilor de la Tombola Online:

Linkuri (legături în pagină cu rețeaua de socializare Facebook):

             În anul 2019, în baza acordului de colaborare încheiat cu Școala Gimnazială Nr. 85 a fost reglementată colaborarea dintre părți în vederea derulării proiectului “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, finanțat prin Programul anual al finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Sectorului 2 al Municipiului București în anul 2019, pentru activități nonprofit din domeniile: cultură și culte, sport, educație, mediu și social, în condițiile legii nr.350/2005 cu modificările și completările ulterioare.

Proiectul, intitulat “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, este parte integrantă din programul ACADEMIA DE MIȘCARE, (program inițiat de Asociația C.S.A.M. Olimpic) și a fost aprobat în vederea acordării finanțării nerambursabile prin Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 2 nr. 283 din 29.08.2019.

Activitățile principale ale proiectului :

 1. Popularizare proiect;

 2. Eveniment de prezentare și module de selecție;

 3. Antrenamente de volei;

 4. Organizare eveniment sportiv, interactiv, copil-părinte;

 5. Participare turneu de volei;

 6. Tombolă online.

Tombolă cu premii - S2

Lista nominală a câștigătorilor la TOMBOLA ONLINE

 

CLASA PA

 1. DIANA NATALIA MUSTAȚEA – coardă

CLASA 1A

 1. DARIUS MIHAI MUSTAȚEA – coardă

CLASA 1 (în curs de identificare)

 1. ENE INGRID AMALIA – coardă
 2. DAVID (în curs de identificare) – coardă
 3. EMIL (în curs de identificare) – coardă

CLASA 3B

 1. CONSTANTINESCU DIANA TEODORA –minge

OBSERVAȚII:

1. Identificarea numelor elevilor și a claselor încă neidentificate se va realiza în momentul vizitei la unitatea de învățământ de care aparțin elevii în această situație.

2. Cu părere de rău, pentru desenele care au fost transmise după centralizarea lor, comisia va analiza situația și în eventualitatea în care se poate acorda un premiu de consolare pentru efortul depus vor fi premiați și acești elevi.

FELICITĂRI !

Flayer proiect S2 față modificat Flayer proiect S2 verso modificat

Avem nevoie să ne îmbunătățim continu activitatea, așadar, în urma încheierii proiectului, vă invităm să ne transmiteți aprecierile d-voastră.

MULȚUMIM !

Pentru impresii, mesaje de apreciere, observații, propuneri, alte clarificări, e-mail: domnuldekarate@gmail.com

Înapoi la pagina PROIECT INIȚIERE ÎN VOLEI – CLIC AICI


În anul 2019, în baza bunei și îndelungate-i colaborări cu Școala Gimnazială Nr. 85 au fost defășurate o serie de activități.

Acțiune iunie 2019 – Jocuri de mișcare în cuetea Școlii Gimnaziale nr.85

             În ziua de luni, 10 iunie 2019, Asociația C.S.A.M. Olimpic a desfășurat o acțiunie sportivă cu participarea elevilor de la Școala Gimnazială nr.85.

“A fost super, wow, wow ! – Marius N. M.(elev)”

“Copiii au fost incântați. A fost o activitate frumoasă și ei se bucură de mișcare – Beatrice Delcioiu (prof. e.f.s.)”

Linkuri:


https://www.facebook.com/scoala85/posts/festivalul-jocurilor-la-ora-de-sport-prof-coordonator-catalin-raducan-si-dna-pro/2237473279700439/

https://www.facebook.com/scoala85/posts/2237473279700439

https://www.facebook.com/scoala85/posts/distractie-la-festivalul-jocurilor-prof-coordonator-catalin-raducan-si-dna-prof-/2238029916311442/

https://www.facebook.com/scoala85/posts/2238029916311442

Înapoi la pagina PARTENERI – CLIC AICI

 

Comments are closed.