ȘCOALA GIMNAZIALĂ “SFÂNTUL SILVESTRU”

 

Copiii sunt importanți - 05.10.2019

             În anul 2019, în baza acordului de colaborare încheiat cu Școala Gimnazială “Sfăntul Silvestru” a fost reglementată colaborarea dintre părți în vederea derulării proiectului “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, finanțat prin Programul anual al finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al Sectorului 2 al Municipiului București în anul 2019, pentru activități nonprofit din domeniile: cultură și culte, sport, educație, mediu și social, în condițiile legii nr.350/2005 cu modificările și completările ulterioare.

Proiectul, intitulat “Inițiere în volei prin jocuri de mișcare pentru elevii din Sectorul 2”, este parte integrantă din programul ACADEMIA DE MIȘCARE, (program inițiat de Asociația C.S.A.M. Olimpic) și a fost aprobat în vederea acordării finanțării nerambursabile prin Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 2 nr. 283 din 29.08.2019.

Activitățile principale ale proiectului :

  1. Popularizare proiect;

  2. Eveniment de prezentare și module de selecție;

  3. Antrenamente de volei;

  4. Organizare eveniment sportiv, interactiv, copil-părinte;

  5. Participare turneu de volei;

  6. Tombolă online.

Tombolă cu premii - S2

Lista nominală a câștigătorilor la TOMBOLA ONLINE

 

CLASA 3 (în curs de identificare)

  1. AVRIGEANU EVA – coardă

CLASA 7 (în curs de identificare)

  1. ANDREI BUSUIOC – coardă

OBSERVAȚII:

1. Identificarea numelor elevilor și a claselor încă neidentificate se va realiza în momentul vizitei la unitatea de învățământ de care aparțin elevii în această situație.

2. Cu părere de rău, pentru desenele care au fost transmise după centralizarea lor, comisia va analiza situația și în eventualitatea în care se poate acorda un premiu de consolare pentru efortul depus vor fi premiați și acești elevi.

FELICITĂRI !

Avem nevoie să ne îmbunătățim continu activitatea, așadar, în urma încheierii proiectului, vă invităm să ne transmiteți aprecierile d-voastră.

MULȚUMIM !

Pentru impresii, mesaje de apreciere, observații, propuneri, alte clarificări, e-mail: domnuldekarate@gmail.com

Înapoi la pagina PROIECT INIȚIERE ÎN VOLEI – CLIC AICI

Înapoi la pagina PARTENERI – CLIC AICI

 

Comments are closed.