Pentru o societate mai bună, vreau să ACȚIONEZ !

Un salut prietenos de primăvară !

Da, în anul 2018, cetăţenii pot vota proiecte exprimându-şi astfel susţinerea pentru ACŢIUNILE în care au încredere !

În lista cu cele 11 domenii,

la domeniul 7 Social,

poziţia 1 Social – Clubul Sportiv de Arte Marţiale Olimpic

este înscris proiectul  “Consilieri pentru o societate mai bună”

       Avem nevoie de informarea unui număr cât mai mare de persoane. Avem nevoie să mobilizăm un număr cât mai mare de concetăţeni pentru participarea şi implicarea în susţinerea iniţiativelor dedicate tinerei generaţii !

“CONSILIERI PENTRU O SOCIETATE MAI BUNĂ”, este unul dintre cele 4 proiecte selectate (al doilea proiect înscris), din lista de proiecte propusă sectorului 3, prin contribuția directă a TINERILOR, a PĂRINŢILOR, a BUNICILOR, a FAMILIILOR.


 

Mai multe despre proeict CLIC AICI  

ANUNȚ 3. – În perioada 14-29 aprilie 2018 cetăţenii vor vota proiectele pe care doresc să le susţină.  Procesul de vot se va desfăşura online, direct pe site-ul Primăriei Sectorului 3, în cadrul procedurii de bugetare participativă.

ANUNȚ 2. – La data de 01.04.2018, termenul limită de înscriere al proiectelor, Asociaţia C.S.A.M.Olimpic are înscris, pe domeniul social, proiectul “Consilieri pentru o societate mai bună”.

ANUNȚ 1. – În data de 16.03.2018 a fost pornit procesul de selecție al proiectelor asociației, în vederea înscrierii lor în concursul de proiecte din cadrul procedurii de bugetare participativă. Prin implicarea directă a cetățenilor, și anume prin votul acordat proiectelor propuse de asociație, vă puteți exprima susținerea și demonstra necesitatea, referitoare la implementare pentru cetățenii a proiectelor propuse de asociație.

          Urmărește săptămânal evoluția proiectelor și acceptă invitația noastră de a te implica activ în campania de dezvoltare a acestora în beneficiul copiilor, tinerilor, adulților, cetățenilor. Proiectele sunt derulat sub egida Asociației Clubul Sportiv de Arte Marțiale Olimpic în parteneriat cu Asociația România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional.

http://www.primarie3.ro/bugetare-participativa/proiecte-inscrise/

Regulament – procedură buget participativ

______________________________________________________________

  Hei, salut prieteni și bine v-am regăsit. Sunteți pregătiți de ACȚIUNE ?

Vă invit la EXERCIȚIU DE EDUCAȚIE PENTRU SOCIETATE !

Ești COPIL, PĂRINTE, PROFESOR, CETĂȚEAN ?

       Vă invit să ne implicăm, să construim o societate mai bună ! Completați propoziția adecvată ( propoziția care ți se potrivește ) și postați pe https://www.facebook.com/haralambiealexandrupopa/posts/539975599543245 sau trimiteți la adresa domnuldekarate@gmail.com, mesajul scris, desenul, fotografia, înregistrarea video, prin Domnul de Karate și intrați la preselecția pentru Academia de MIȘCARE.

Banner Proiect - 2

Vă mulțumesc și vă felicit pentru toate mesajele trimise.

Domnul de Karate vă acordă un bonus de 10 puncte !!!

Rezultate la EXERCIȚIUL DE EDUCAȚIE PENTRU SOCIETATE primite în perioada 22 aprilie –  25 iulie 2016 :
Rezultate la EXERCIȚIUL DE EDUCAȚIE PENTRU SOCIETATE primite în perioada 8 aprilie –  19 aprilie 2016 :

Mădălina Caloianu Sunt indrumator pe parte medicala si de sport si imi doresc ca cei mici sa creasca sanatos si corect!

Victor Coman sunt adolescent si pentru familia mea vreau sa avem o viata fericita si plina de bucurii

Bogdanescu Cozmin Sunt adolescent si pentru prietenii mei vreau sa aveam o zi impreuna la gratar si sa ne distram

Diana Maria Sunt adolescenta si vreau sa particip la evenimentele organizate de Academia Domnul de Karate.

Caterina Gheorghe Sunt părinte și vreau ca toți copii sa crească frumos și sănătos !!!

Mihaela Mihaela Sunt parinte si pentru copilul meu vreau o lume mai buna!!!!! Sanatoasa!!!!!! Si o copilarie vesela!!!!

Dana Cojocaru Sunt parinte si pentru copii mei vreau o viata fara violenta!

Kazy Andreea “Sunt cetățean și vreau să fac societatea mai bună !“

Baratosi Ionut Sunt copil si vreau ca prietenul meu sa se mentina in forma

Drumea Alex Sunt student si pentru colegii mei vreau un sistem educational mai bine pus la punct

Violeta Gabriela Constantin Sunt părinte și îmi doresc pentru toată lumea PACE , SANATATE , si tot ce e mai bun pe lumea asta.

Catalina Turlea Sunt parinte si vreau ca toti copiii sa traiasca si sa beneficieze de un mediu social sanatos(educatie,sanatate, siguranta,pace,etc).

Elena Baranga Sunt părinte și vreau ca toți copii sa înțeleagă ca mișcarea înseamnă viata și sportul sănătate!

Leny Elena O idee excelenta!

Camelia Madalina Acostioaie Sunt profesor și pentru elevul meu vreau sa îmbin utilul cu plăcutul , iar activitățile desfășurate sa fie frumoase si distractive.

Corobco Geanina Sunt profesor si vreau ca toți elevii mei să fie fericiți si să facă totul cu placere.

Corobco Geanina Sunt părinte și vreau pentru copiii mei o lume mai buna.

Rezultate la EXERCIȚIUL DE EDUCAȚIE PENTRU SOCIETATE primite în perioada 30 martie –  7 aprilie 2016 :

Maria Alexa Lungu Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să mă implic în tot ce îl poate ajuta sau determina să devină un om responsabil și instruit !

Virginia Braescu Sunt PĂRINTE și pentru copilul meu vreau să se bucure de beneficiile miscării pentru o viată sănătoasă 😀 !

Virginia Braescu Sunt PROFESOR și pentru elevul meu vreau să se bucure de mișcare pentru flexibilitatea corpului și a minții !

Serbanescu Simona Sunt părinte și împreună cu fiul meu Andrei vreau să particip !

Mona Marinica Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să ne implicăm !

Alina Bughirica Sunt părinte și pentru copilul meu îmi doresc să fie fericit.”

Ioana Corina Vadan Sunt asistentă medicală, nu am copii dar pentru toți copiii mi-aș dori să trăiască într-un mediu sănătos, curat, sport mult, mâncare sănătoasă, educație !!

Georgeta Ghimis Sunt părinte și pentru copilul meu și pentru toți copiii vreau o societate mai bună împreună cu voi toți acei ce doresc acest lucru.

Serbanescu Simona Sunt părinte și pentru copilul meu îmi doresc o lume mai bună, mai veselă cu oameni cu sufletul frumos !

Mihaela Muscalu Sunt părinte și pentru copilul meu vreau sa crească frumos, într-un mediu sănătos, să fie vesel mereu, să facă multă, multă mișcare!!!!

Alina Alexandra Sunt copil şi pentru prietena mea vreau o lume liniştită, calmă şi prietenoasă !

Gandire Freshro Sunt cetățean și vreau să fac societatea mai bună !

Andreea Dam Sunt copil…. Iar pentru prietenul meu sa facă sport alături de mine!! (fotbal)

Paunescu Lorena Sunt copil…Iar pentru prietenul meu(fratele meu) vreu o lume mai bună!
O lume mai bună însemnând fără oameni răi care vor să facă rău ci doar oameni prietenoși și buni !

Mihaela Bucerzan Sunt… Bunică. Vreau ca nepoții mei să crească drepți în țara în care s-au născut, să fie mândri de ea și de concetățenii lor, să se bucure de libertate, de tradiție, de emoții. Pentru toate astea trebuie să fim doar CORECȚI. Dar … Absolut toți. Să respingem minciuna și corupția. Restul va veni de la sine.

Florentyna Pavelescu “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau : La prima vedere a acestei întrebări m-am gândit că răspunsul este clar, unul la fel de simplu ca și întrebarea dar pe masură ce încercam să dau un răspuns, îmi dădeam seama că mă cufundam în alte întrebări și alte răspunsuri din ce în ce mai complexe și parcă tot mai grele. De ce spun grele, pentru că tot ceea ce ar trebui să fie firesc, normal și de un simplu bun simț se transformă dintr-o dată în ceva nefiresc de greu.
Am întrebat și eu la rândul meu câțiva copii: ce ar vrea să facă pentru prietenul său ?…și răspunsurile …au avut de așteptat… și veneau greu…și gâtuite…adică copiii parcă s-au blocat și parcă conștientinzând întrebarea nu reușeau să discearnă. Ce anume ?…binele de rău?…bunul simț de nesimțire? anormalul de normal ? deci ca să fiu clară, nu am primit nici un răspuns, am văzut doar umeri ridicați și un singur răspuns: NU STIU.
TRIST…
Deci pornim de la educație: educație în familie, la școală și în societate.
Sigur că educația o fac părinții, acasă, însă poate fi continuată cu succes și la școală. Metodele sunt multe însă ține de răbdarea profesorilor, care nu mai există (decât în foarte puține cazuri) dar și prin asigurarea pazei școlilor de firme specializate de bodiguarzi. Firme plătite de stat și nu de către părinți.
Ani de zile m-a deranjat un lucru: am observat ca în școli nu există un medic pediatru. Deci trebuie să existe un doctor pediatru în școli, pentru copii.
Vreau ca cei care conduc acest stat să fie oameni cu caracter integru, oameni care spun ce gândesc și fac ceea ce spun pentru că dețin puterea exemplului personal, pentru că (virgulă) copiii înțeleg să facă ceea ce văd, deci societatea trebuie să facă ceea ce pretinde de la copii pentru ca temperamentul și comportamentul copilului este influențat de ceea ce vede în afară casei.

Gabriela DariaSunt părinte și pentru copilul meu vreau să zâmbească mereu și să aibe o copilărie cât mai lipsită de griji și să participe la activitățiile Domnului de Karate😀

Adry AdriyanaSunt copil, iar pentru prietena mea vreau să participe la activitățile Domnului de Karte alături de mine !!

Gina Stoica “Eu Daria Ștefan sunt copil și vreau să am o cpilărie frumoasă așa cum îmi povestesc bunicii mei și același lucru îl doresc și pentru prietena mea.

Andreea Monica BughiricaSunt copil și pentru prietena mea vreau să zâmbească mereu, să fie fericită și să se bucure de prietenia noastră.

Steluta Stefan “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau liniște, zâmbete și veselie, să poată crește armonios, cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos… și toate acestea cum altfel, decât cu mișcarea fizică, cu ajutorul oamenilor buni și iubitori de copii, oameni care își doresc să facă copiii fericiți prin activități și jocuri diverse! Avem nevoie de parcuri, săli de sport, bazine de înot, locuri unde copiii să-și poată descoperi pasiunea pentru mișcare, pentru un sport sau altul. E minunat sa vezi copilul bucurându-se că aleargă, să îi auzi “zumzetul” plin de veselie, lipsit de griji și să-l vezi cum capătă încredere în propriile forțe…!”

Pavel Nicolae Marian “Sunt părinte și pentru copilul meu vrea să îi dau bucuria copilăriei pe care am avut-o noi, copii fiind, fără atâtea desene animate, telefoane și tablete, unde noi știam, știam să ne jucăm și eram cât mai mult timp pe afară. Vreau să îl determin să citească și să facă și alte lucruri specifice vârstei.”

Filimon Carmen Sunt copil și pentru prietenul meu sunt dispus să particip la activități creative în aer liber doar ca să îl iau din fața calculatorului. ”

Rezultatele sondajului pot fi urmărite și pe pagina de facebook Victor Popa:

https://www.facebook.com/haralambiealexandrupopa/posts/497795143761291

Comments are closed.