PRIMĂRIA SECTORULUI 6

1.PRIMĂRIA SECTORULUI 6

http://www.primarie6.ro/

1.1. Proiecte

2. CONSILUL LOCAL AL SECTORULUI 6

2.1. Scrisoare deschisă     

Doamnă, domnule Consilier, Consiliul Local al Sectorului 6

Sincere felicitări pentru rezultatele obținute la alegerile locale din iunie 2016.

       Plecând de la utilizarea în interesul cetățenilor a oportunității de a fi consilier ales în Sectorul 6, în ceea ce privește reprezentarea și consultarea permanentă a cetățenilor, transparența, și asumarea responsabilităților, suntem încrezători că doar împreună vom găsi cele mai bune soluții în vederea îmbunătățirii în mod continu a inițiativelor, proiectelor și programelor adresate cetățenilor, comunității Sectorului 6.

       Având în vedere dorința și interesul nostru manifestat față de implicarea activă în diferite domenii și la toate categoriile de vârstă precum și la persoanele cu nevoi speciale, permiteți-ne pe această cale să vă propunem inițierea unui dialog care să se materializeze în inițiative concrete și reale pentru cetățeni, pentru comunitatea sectorului 6.

       Suntem interesați doamnă, domnule consilier să ne acceptați invitația de a purta o discuție referitoare la proiectele adresate cetățenilor, comunității sectorului 6, în mandatul actual 2016-2020.

       Vă solicit totodată, cu respectul cuvenit să îmi comunicați datele dumneavoastră publice cât și modalitate cea mai bună de a menține legătura ( telefon, e-mail, facebook, etc.).

Cu deosebită considerție,

Victor Popa.

2.2. Componența Consiliului Local al Sectorului 6

  1. Radu Elena Luminița

2.3. Program audiențe consilieri

http://www.primarie6.ro/program-audiente-consilieri/

2.4. Ședințe

http://www.primarie6.ro/sedinte-2016/

 

ÎNAPOI LA PAGINA http://domnuldekarate.ro/initiativa-civica/

Comments are closed.