De vorbă cu Sensei

de vorba cu sensei

dk-reporter

TALKING WITH SENSEIPARLER AVEC SENSEIPARLARE CON SENSEIDE VORBA CU SENSEI

THANK YOUJE VOUS REMERCIEGRAZIEMULȚUMESC

         Dragi copii și părinți aceasta este pagina de comunicare directă cu SENSEI. Sunteți invitați să discutați, să puneți întrebări, să scrieți aprecierile voastre despre SENSEI, să propuneți diverse idei.

         Sensei (先生) este un cuvânt japonez care înseamnă “maestru” sau “profesor”.Cuvântul este folosit ca o titulatură când se vorbește despre învățători, profesori, sau profesioniști din diferite domenii. Cuvântul este folosit și pentru a arăta respect unei persoane care a atins un anumit nivel de profesionalism într-o formă de artă sau în alt domeniu. În chineză Sifu, în sanscrită Guru  (sursa wikipedia).

           Aglomerația de informații din mass-media, lipsa unui ghid de folosire a noilor tehnologii pe înțelesul fiecăruia, dorința de a ține pasul cu evoluția lumii digitale ne îngreunează programul zilnic. Aceste motive sunt suficiente să vă invităm să descoperim, să cunoaștem și să valorificăm împreună puterea multiMEDIA și a tehnologiilor de ultimă oră, pentru identificarea corectă a beneficiilor pe care le oferă aceste instrumente moderne vieții noastre de zi cu zi.

           Sensei (先生) is a Japanese word. In general usage means “teacher”, and the word is used as a title to refer to or address teachers, professors, professionals from various fields. The word is also used to show respect to someone who has achieved a certain level of mastery in an art form or some other skill. For more info see source Wikipedia .

SENSEI FLORIN RĂZVAN MAVRODINESCU

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Florin Răzvan Mavrodinescu

DE VORBĂ CU SENSEI – 29.04.2020 

Sensei Răzvan Florin MAVRODINESCU

Despre Sensei Răzvan Florin MAVRODINESCU – CLIC AICI

 

SENSEI SORIN IANCSO

https://www.facebook.com/sorin.iancso

SENSEI ILIE DOBRE

 

Comments are closed.