Domnul de Karate merge prin grădinițe

 Academia de Mișcare - Domnul de Karate  Academia de Miscare - Domnul de Karate - Petru Academia de Miscare - Domnul de Karate - Teodor

Academia de Miscare - Domnul de Karate - Alex academia de miscare - domnul de karate ecuson - Ania-Maria

FELICITĂRI! Pentru un ecuson personalizat, nu uita să transmiți poza pe adresa de email: domnuldekarate@gmail.com. SUCCES !

Domnul de Karate, cel mai curajos personaj, din lumea celor mici, vă invită să urmăriți și să participați la activitatea noastră dedicată copiilor din grădiniță.

Pe această pagină: http://domnuldekarate.ro/proiecte/domnul-de-karate-merge-prin-gradinite/ sunteți invitați să urmăriți rezultatele copiilor.

 Teodor, a aflat de curând despre OINĂ , sportul național al românilor – Ramona P. (părinte)

“Bună dimineața. Astăzi am observat ghiocelul” – Ana Iacob (educatoare)

 

“Azi la grădiniță, grupa mică a lucrat de zor, iar ursuleții albi au devenit bruni. Copiii au lipit atenți și cu bucurie. Câțiva ursuleți au rămas la Pol, alții parcă sunt dalmațieni, iar unii seamănă cu ursul din poveste. Am făcut mișcare și am repetat mersul în echilibru pe o suprafață înaltă, devenind mai curajoși.” – Ana Iacob (educatoare)

 

“Începem săptămâma cu o nouă vizită la salina Turda și îl salutăm pe Domnul de Karate ” – Carmen F.

https://www.facebook.com/filimon.carmen.7/videos/2831117176933072/

https://www.facebook.com/filimon.carmen.7/videos/2831117176933072/?story_fbid=422556258378831&id=119222138712246

 

Element de joc, surpriză, stimul, personajul “Domnul de Karate” pune pe primul loc copiii și preocupările lor și îndrumă părinții să se implice activ alături de cei mici. Îndeplinind diverse roluri: adresează invitația copiilor, cheamă la acțiune copiii și părinții, mobilizează la activități interactive, merge în grădinițe și în școlii, sprijină demersurile părinților, învață copiii, premiază participanții, personajul nostru reușește să capteze publicul și să devină eroul îndrăgit de un număr din ce în ce mai mare de copii și părinți,

Comments are closed.