Părinte ADK

Despre proiect. Părinte ADK este o zonă de exercițiu, ce acoperă diferite domenii,  având ca scop formarea unui grup/comunitate de părinți, cu inițiative educaționale și cu preocupări pentru dezvoltarea sănătoasă a propriilor copii, precum și pentru dezvoltarea și valorificarea abilităților pe care aceștia le au  .

Vreau să mă IMPLIC ! Vreau să mă implic ACTIV ; Vreau să susțin; Sunt părinte, dar am prea puțin timp; Tehnologia nu este punctul meu forte ; Am nevoie de mai multe explicații; Vreau să ajut, dar nu vreau să mă evidențiez.

Membrii grupulului/comunității Părinte ADK, sprijină participarea propriilor copii săptămânal, dar se pot implica și prin invitarea altor persoane să se alăture. Copiii vor beneficia de un parcurs evolutiv, supus unei evaluari periodice. Ca sprijin, vor avea ca ajutor, părinții și ceilalți consilieri.

 

 CORINA S.LAVINIA ȘOLGA P.MARIAN N. P.Steluța SMARIUS B.FLORIN S.IULIAN B.Larisa I.MARIANA ZMARIAN PATURCEAFLORENTINA P.

SUNT PĂRINTE

SUNT PĂRINTESUNT PĂRINTE

 

 —————————————————————————————————————-

Ce trebuie să fac ?

1. RĂSPUNDEȚI INVITAȚIEI !
Dorițiti să vă implicați în acțiunile derulate în scopul dezvoltării propriului copil, în diferite domenii ? În cadrul programului “ACADEMIA DE MIȘCARE”, în perioada 2016-2017, derulăm proiecte ce au ca beneficiari deopotrivă copii, dar și părinții, individul dar și grupul/comunitatea. Mă implic, deci particip, coordonez, dezvolt !

2. COMUNICAȚI DATELE DE CONTACT !
Pentru a putea comunica cu părinții și a stabili împreună detaliile legate de modul de implicare, rugăm să ne transmiteți coordonatele de contact (telefon, e-mail, facebook,etc.) la adresa domnuldekarate@gmail.com, sau vă invităm să ne contactați direct prin telefon la nr. 0723.493.916.

Și în plus, ce mai trebuie să fac ?

3. URMĂRIȚI ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNALE, de pe https://www.facebook.com/domnuldekarate și http://domnuldekarate.ro/   .

4. TRANSMITEȚI MAI DEPARTE INVITAȚIA DE PARTICIPARE, altor părinți, implicându-vă astfel în susținerea apelului la acțiune !

5. ALEGEȚI DOMENIUL/DOMENIILE, pentru care aveți cunoștințe/experiență/experiză.

Cultură și educație nonformală,

Sănătate, sport și recreere,

Participare și voluntariat

Muncă și antreprenoriat,

Incluziune socială

Alt domeniu

6. STABILIȚI GRUPUL – PĂRINTE ADK, din care vreți să faceți parte, de exemplu PĂRINTE ADK – SECTORUL 3.

7. Proiectul se înscrie în cadrul inițiativelor întreprinse în programul ACADEMIA DE MIȘCARE. Pentru a lua la cunoștință și de celelate proiecte din cadrul programului – CLIK PROIECTE 

8. ACTIVAȚI-VĂ SOCIAL MEDIA – CLIK AICI – https://www.facebook.com/groups/ParinteADK/

9. PARTICIPAȚI LA SONDAJ – Sunt PĂRINTE și pentru COPILUL meu vreau să…

https://www.facebook.com/domnuldekarate/posts/501921673348638

Caterina G. Sunt părinte și vreau ca toți copii sa crească frumos și sănătos !!!
Dana C. Sunt parinte si pentru copii mei vreau o viata fara violenta!
Mihaela M. Sunt parinte si pentru copilul meu vreau o lume mai buna! Sanatoasă! Si o copilarie vesela!
Violeta C. Sunt părinte și îmi doresc pentru toată lumea PACE , SANATATE , si tot ce e mai bun pe lumea asta.
Catalina Ț. Sunt parinte si vreau ca toti copiii sa traiasca si sa beneficieze de un mediu social sanatos(educatie,sanatate, siguranta,pace,etc).
Virginia B. “Sunt PĂRINTE și pentru copilul meu vreau să se bucure de beneficiile miscării pentru o viată sănătoasă ! “
Elena B. Sunt părinte și vreau ca toți copii sa înțeleagă ca mișcarea înseamnă viata și sportul sănătate!
Corobco G. Sunt părinte și vreau pentru copiii mei o lume mai buna.
Simona S. “Sunt părinte și împreună cu fiul meu Andrei vreau să particip !”
Mona M. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să ne implicăm !”
Alina B. “Sunt părinte și pentru copilul meu îmi doresc să fie fericit.”
Georgeta G. “Sunt părinte și pentru copilul meu și pentru toți copiii vreau o societate mai bună împreună cu voi toți acei ce doresc acest lucru. ”
Ioana V.“Sunt asistentă medicală, nu am copii dar pentru toți copiii mi-aș dori să trăiască într-un mediu sănătos, curat, sport mult, mâncare sănătoasă, educație !!”
Mihaela M. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau sa crească frumos, într-un mediu sănătos, să fie vesel mereu, să facă multă, multă mișcare!!!!”
Mihaela B.“Sunt… Bunică. Vreau ca nepoții mei să crească drepți în țara în care s-au născut, să fie mândri de ea și de concetățenii lor, să se bucure de libertate, de tradiție, de emoții. Pentru toate astea trebuie să fim doar CORECȚI. Dar … Absolut toți. Să respingem minciuna și corupția. Restul va veni de la sine.”
Florentyna P. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau : La prima vedere a acestei întrebări m-am gândit că răspunsul este clar, unul la fel de simplu ca și întrebarea dar pe masură ce încercam să dau un răspuns, îmi dădeam seama că mă cufundam în alte întrebări și alte răspunsuri din ce în ce mai complexe și parcă tot mai grele. De ce spun grele, pentru că tot ceea ce ar trebui să fie firesc, normal și de un simplu bun simț se transformă dintr-o dată în ceva nefiresc de greu.
Am întrebat și eu la rândul meu câțiva copii: ce ar vrea să facă pentru prietenul său ?…și răspunsurile …au avut de așteptat… și veneau greu…și gâtuite…adică copiii parcă s-au blocat și parcă conștientinzând întrebarea nu reușeau să discearnă. Ce anume ?…binele de rău?…bunul simț de nesimțire? anormalul de normal ? deci ca să fiu clară, nu am primit nici un răspuns, am văzut doar umeri ridicați și un singur răspuns: NU STIU.
TRIST…
Deci pornim de la educație: educație în familie, la școală și în societate.
Sigur că educația o fac părinții, acasă, însă poate fi continuată cu succes și la școală. Metodele sunt multe însă ține de răbdarea profesorilor, care nu mai există (decât în foarte puține cazuri) dar și prin asigurarea pazei școlilor de firme specializate de bodiguarzi. Firme plătite de stat și nu de către părinți.
Ani de zile m-a deranjat un lucru: am observat ca în școli nu există un medic pediatru. Deci trebuie să existe un doctor pediatru în școli, pentru copii.
Vreau ca cei care conduc acest stat să fie oameni cu caracter integru, oameni care spun ce gândesc și fac ceea ce spun pentru că dețin puterea exemplului personal, pentru că (virgulă) copiii înțeleg să facă ceea ce văd, deci societatea trebuie să facă ceea ce pretinde de la copii pentru ca temperamentul și comportamentul copilului este influențat de ceea ce vede în afară casei.”
Gabriela D. “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau să zâmbească mereu și să aibe o copilărie cât mai lipsită de griji și să participe la activitățiile Domnului de Karate. ”
Steluta Stefan “Sunt părinte și pentru copilul meu vreau liniște, zâmbete și veselie, să poată crește armonios, cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos… și toate acestea cum altfel, decât cu mișcarea fizică, cu ajutorul oamenilor buni și iubitori de copii, oameni care își doresc să facă copiii fericiți prin activități și jocuri diverse! Avem nevoie de parcuri, săli de sport, bazine de înot, locuri unde copiii să-și poată descoperi pasiunea pentru mișcare, pentru un sport sau altul. E minunat sa vezi copilul bucurându-se că aleargă, să îi auzi “zumzetul” plin de veselie, lipsit de griji și să-l vezi cum capătă încredere în propriile forțe…!”
Pavel Nicolae Marian “Sunt părinte și pentru copilul meu vrea să îi dau bucuria copilăriei pe care am avut-o noi, copii fiind, fără atâtea desene animate, telefoane și tablete, unde noi știam, știam să ne jucăm și eram cât mai mult timp pe afară. Vreau să îl determin să citească și să facă și alte lucruri specifice vârstei.”
Filimon Carmen Sunt copil și pentru prietenul meu sunt dispus să particip la activități creative în aer liber doar ca să îl iau din fața calculatorului. ”

Anunțuri

17 ianuarie 2017

Dragi părinți , am demarat un proiect nou.Urmați linkul https://www.facebook.com/domnuldekarate/videos/620723961468408/ . Dacă apreciați inițiativa, distribuiți postarea iar la coment adăugați VOTAT ȘI DISTRIBUIT. Săptămânal vor fi astfel de materiale. Vom îndrăznii să vă rugăm să le distribuiți în timpul dumneavoastră liber ? Cu mulțumiri !

Pentru alte detalii CLIK AICI !

Academia de mișcare- Sunt PĂRINTE

parinte-a-d-k-1

Înapoi la pagina PROIECTE – CLIK AICI !

Comments are closed.