Sunt JUNIOR

Vreau să particip la CONCURS !

CONCURS ONLINE

JUNIORUL se prezintăECHIPAREGULAMENTULACTIVITĂȚILELOCUL de joacăTERENUL de sportSALA de antrenamentÎN CURTEPARCULÎN DEPLASAREJURNALUL de impresiiPREMIILE

Nu ai împlinit încă vârsta de 18 ani ? Ai rugat părinții să te ajute să completezi DOSARUL ?

Ce trebuie să fac ?

1. Completează DOSARUL. Dosarul cuprinde: cererea de adeziune pentru copii, cererea de adeziune pentru părinți și acordul de utilizare a imaginii minorului.

– descarcă pentru copii, CERERE DE ADEZIUNE, CLIC AICI

– descarcă pentru părinți, CERERE DE ADEZIUNE, CLIC AICI

– descarcă ACORD DE UTILIZARE A IMAGINII, CLIC AICI

2. Trimite DOSARUL. După ce ai completat toate cele trei formulare, trimite dosarul la adresa domnuldekarate@gmail.com

3. Așteaptă confirmarea DOSARULUI. Vei primi confirmarea validări dosarului într-un mesaj pe e-mail .

4. Urmărește periodic ANUNȚURILE/INVITAȚIILE la CONCURS.  Vor fi lansate săptămânal anunțuri/invitații în cadrul emisiunii dedicate, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 10.00 pe canalul de televiziune online, cu vizualizare pe calculator/laptop, pe telefon și pe tabletă CLIC CANAL TV ONLINE.

5. Participă la ACTIVITATE. În funcție de etapa de CONCURS, participă la orice activitate corespunzătoare tematicii etapei. Dacă vrei să participi la activitățile Academiei CLIC PROIECTE .

6. Descarcă PLATFORMA. CREAZĂ cont după ce ai descărcat platforma CLIC PLATFORMĂ .

7. Realizează MATERIALUL. Tipurile de materiale pe care le poți realiza sunt: document scris (format A4), desen (format A4), fotografie (format jpeg, png), înregistrare video (durata înregistrării trebuie să fie de maxim 2 minute, formatul înregistrării avi, wmv, mp4). La fiecare tematică de concurs vor fi precizate tipurile de materiale cerute.

8. Trimite MATERIALUL. Poți alege să trimiți materialul tău astfel :  înregistrarea video se încarcă pe PLATFORMĂ, la VIDEO MALL, celelalte tipuri de materiale se trimit la adresa de e-mail domnuldekarate@gmail.com .

9. Urmărește REZULTATELE. Vor fi anunțate săptămânal rezultatele la etapele de concurs în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 10.00 pe canalul de televiziune online, cu vizualizare pe calculator/laptop, pe telefon și pe tabletă CLIC CANAL TV ONLINE.

10. Adună PUNCTELE. Adună toate punctele și intră la preselecție. Pentru a vedea cum strângi punctele CLIC REGULAMENT AICI.

11. Transformă PUNCTELE. Transformă punctele în premii CLIC PREMII .

SUCCES !

Pentru mai multe informații, CONTACTEAZĂ-NE, trimite-ne un e-mail la adresa domnuldekarate@gmail.com cu subiectul “Vreau să particip la CONCURS !” sau sună la telefon 0723.493.916.

 

CLIC ÎNAPOI LA PAGINA CONCURS !

Comments are closed.