Festivalul Jocurilor A.D.K.

Informații despre proiect

            Proiectul “FESTIVALUL JOCURILOR A.D.K.”este derulat sub egida Asociației C.S.A.M.Olimpic în parteneriat cu Asociația România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional.

           În anul 2018, asociația este angajată în mod continuu, în materializarea inițiativei de cooperare, cu diferite instituții/organizații, în vederea continuării implementării proiectului în diferite comunități.

Dincă Janina Ștefania: “Foarte bună inițiativa, benefică atât pentru copii cât și pentru părinți. Avem nevoie de sănătate, iar implicarea asociațiilor non profit în sport este și ea benefică, dezvoltând proiecte locale pot atrage ulterior și cele internaționale. Avem nevoie de buget distinct, avem nevoie de implicarea instituțiilor publice, fără sport copii vor avea probleme în sănătatea fizică și psihică iar alocarea baniilor în acest sens nu este imensă, finanțarea a 30 de proiecte de exemplu nu înseamnă mult din punctul meu de vedere. Succes în toate. “

1. Ediția 2015; 2. Ediția 2016; 3. Ediția 2017

           Proiectul își propune organizarea unei campanii de evenimente cu o largă participare a persoanelor de toate vârstele, în special copii și tineri dar și adulți, a persoanelor cu nevoi speciale, a persoanelor integrate în sitemul de protecție socială, precum și a persoanelor din comunitățile etnice. În cadrul evenimentelor sunt derulate activități recreative și de practicare a sportului pentru sănătate și recreere. Activitățile proiectului sunt scoase în evidență prin caracterul interactiv, incluziv și transdisciplinar. Locul de desfășurare al activităților este ales astfel încât să satisfacă diferitelor nevoi ale participanților. Astfel activitățile sunt derulate atât în bazele sportive și de agrement aflate în administrarea autorităților publice locale/centrale cât și în cele aflate în administrare privată.

3. Ediția din anul 2017 s-a desfășurat în Sectorul 5 al Municipiului București

Aprecieri-finanațator CCTȘI-1 Aprecieri-finanațator CCTȘI-2

Vă invităm să urmăriți din rezultatele obținute în 2017CLIC AICI

2. Ediția din anul 2016 s-a desfășurat în Eforie Sud, Județul Constanța

Festivalul Jocurilor A.D.K.-LA-Marea NeagrăNe face plăcere să vă invităm să urmăriți din rezultatele obținute în 2016 – CLIC AICI

3. Ediția din anul 2015 s-a desfășurat în Sectorul 3 al Municipiului București

1000 de participanți la Festivalul Jocurilor A.D.K. - SECTOR 3  Aprecieri Primăria Sector 3

Aprecieri Robert Negoiță-Școli ca îm Germania Aprecieri Robert Negoiță

Cu bucurie vă invităm să urmăriți din rezultatele obținute în 2015 – CLIC AICI

Înapoi la pagina PROIECTE – CLIC AICI

 

 

Comments are closed.