ACADEMIA ONLINE

                                                                                      româna engleza franceza

Bine ați venit la ACADEMIA ONLINE A.D.K.

“SAVOIR, SAVOIRE ETRE, SAVOIRE FAIRE”

Citește mai multe…

Academia Online A.D.K. - 2020 -1

          Pe site-ul www.domnuldekarate.ro sunteți invitați să descoperiți informații și noutăți despre, ACADEMIA ONLINE (centru de studii), despre aventurile avute de o simpatică MASCOTĂ (Domnul de Karate) îndrăgită de toți copiii, dar și despre COMUNITATEA (rețeaua) creată în jurul acestei inițiative. O inițiativă coordonată de Popa Victor Haralambie Alexandru(6) și implementată de către Asociația C.S.A.M.OLIMPIC(5), oficial lansată, în data de, 01.03.2015, și care este intitulată:

“DOMNUL DE KARATE, Mișcare, Sănătate – Academia online A.D.K.”

(Centrul Internațional de Formare și Cercetare în Domeniul Culturii Artelor Marțiale)

INFO - NOUTĂȚI

         Începând cu data de 01.06.2020 s-a dat startul înscrierilor, EXCLUSIV ONLINE clic aici, fapt pentru care ne bucurăm să vă invităm să depuneți dosarul, pentru procesul de selecție, în vederea participării, în cadrul PROGRAMULUI DE ACTIVITĂȚI, dedicat copiilor, celor mici, dar și celor mari, intitulat :

ACADEMIA ONLINE A.D.K.

           Prima Academie Online din Europa de activități de mișcare, o inițiativă care propune derularea de activități diverse și anume (pentru a vizualiza fiecare secțiune clic pe butonul corespunzător de mai jos):

 

EMISIUNI CURSURI EVENIMENTE CONCURSURI

Academia Online A.D.K. - 2020  Academia Online A.D.K. - 2020 -3

dar și

INTERVIURIclic aici și TRANSMISIUNI ÎN DIRECTclic aici

Academia Online A.D.K. - 2020 -4.1.  Academia Online A.D.K. - 2020 -5

și multe altele, ca de exemplu:

TESTE

iar, prin această inițiativă ne propunem să promovăm, împreună cu

PARTENERII NOȘTRI – clic aici 

în cadrul unor

PROIECTE – clic aici

valori precum, RESPECT, DISCIPLINĂ, EFORT, VOINȚĂ, AUTOCONTROL, CURAJ, ECHIPĂ,  PRIETENIE…

Academia Online A.D.K. - 2020 -6  Academia Online A.D.K. - 2020 -7

deoarece,

COPIII SUNT IMPORTANȚI – clic aici

 

         În condițiile impuse de situația actuală, continuăm să stimulăm interesul copiilor pentru mișcare, exercițiu fizic și joc. Derulăm și dezvoltăm activități, în mod echilibrat, pe cele două componente, activități în online și activități în offline (desfășurate acasă/în aer liber), iar, pe această cale, vă adresăm invitația să participați la programul de activități propus. Așadar, continuăm să fim preocupați de stimularea interesului copiilor pentru mișcare, exercițiu fizic și joc, iar alături de copii, părinții se vor implica sprijinind și îndrumând participarea celor mici.

Academia Online A.D.K. - 2020 -8

 

           Activitatea este animată de o simpatică Mascotă, cu numele ei, Domnul de Karate – clic aici (D.K.) un personaj îndrăgit de toți copiii. Cu ajutorul mijloacelor de comunicare electronice, a activităților în online propuse, și a content-ului, atent realizat, îi vom încuraja și mobiliza, atăt pe cei mici căt și pe cei mari la participare activă. Desigur că avem pregătite și surprize pentru toți participanții, iar cei mai activi participanți vor avea parte de recompense, alese în funcție de munca depusă și de rezultatele obținute.

         Proiectul, intitulat Academie Online A.D.K.” este implementat de Asociația C.S.A.M.OLIMPIC, o organizație nonprofit, și este coordonat de Popa Victor Haralambie Alexandru.

Mai multe info – CLIC – DESPRE ASOCIAȚIE

Mai multe info despre coordonator – CLIC AICI   

1. Vreți să exersați înainte de a vă înscrie ? CLIC AICI 

2. Doriți să vă înscrieți ? – CLIC AICI

              Trimiteți un e-mail, la adresa: domnuldekarate@gmail.com, scrieți un mesaj, la: https://www.facebook.com/domnuldekarate/ cu subiectul “Vreau să aflu mai multe despre ACADEMIE, sau sunați la nr. de telefon: 0723.493.916, în situația în care doriți să aflați informații suplimentare.

Participă, susține, dezvoltă, extinde inițiativa dedicată activităților de mișcare, în anul 2020   În 01.06.2020 a fost schimbată PRIMA PAGINĂ – ACTIVITĂȚI DE MIȘCARE –

În 21.05.2020 a fost schimbată PRIMA PAGINĂ – DOMNUL DE KARATE –     

Comments are closed.