ACTIVITĂȚI DE MIȘCARE

Minge de volei CAMPANIE 2 %-6 Academia de Mișcare - Domnul de Karate

Activitatea fizică în timpul pandemiei COVID-19

Dr. Rodica Cristina Dogaru
Medic primar Psihiatrie

Fii activ în timpul pandemiei COVID-19 !

Activitatea fizică include toate formele de recreere activă, participarea la activități sportive, ciclismul, mersul pe jos, precum și activitățile pe care le faceți la locul de muncă și în jurul casei și grădinii. Dar, nu trebuie să fie neapărat exerciții fizice sau sport – jocul, dansul, grădinăritul și chiar curățenia casei și efectuarea de cumpărături grele fac parte din activitatea fizică.

Sursa: https://www.cdt-babes.ro/articole/activitate-fizica-pandemie-COVID-19.php


Exerciții fizice

Florin Badea
Profesor de sport

De ce ar trebui sa facem exercitii fizice ?

Exercitiile fizice au foarte multe beneficii. Exercitiile fizice va pot ajuta la :

  • Imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate

  • Reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si a nivelului glucozei din sange

  • Reducerea probabilitatii aparitiei unor boli cronice, cum ar fi diabetul, bolile de inima si osteoporoza

  • Mentinerea “in forma” a sistemului cardiovascular, mentinerea mobilitatii, a puterii fizice si schimbarea in bine a stereotipului imbatranirii

  • Mentinerea masei musculare si densitatii osoase

  • Mentinerea unei greutati corporale adecvate si va pot ajuta sa scapati de kilogramele in plus

  • Reducerea probabilitatii de a lua in greutate pe masura inaintarii in varsta

  • Reducerea stresului si imbunatatirea calitatii somnului

Sursa: https://www.cdt-babes.ro/articole/exercitii-fizice.php


BINE AȚI VENIT la PROGRAMUL MULTISPORT

              În condițiile impuse de situația actuală, continuăm să stimulăm interesul copiilor pentru mișcare, exercițiu fizic și joc. Derulăm și dezvoltăm activitățile, în mod echilibrat, pe cele două componente, activități în online și activități în offline (desfășurate acasă/în aer liber), iar pe această cale vă adresăm invitația să participați la programul de activități.

 

ACADEMIA ONLINE A.D.K. și MASCOTA îndrăgită de toți copii

 

1. Vreți să vedeți despre ce este vorba fără să vă înscrieți ? – CLIC AICI 

2. Vreți să vă înscrieți ? – CLIC AICI

3. Mai multe despre proiectele noastre – CLIC AICI

              În condițiile impuse de situația actuală, continuăm să derulăm și să dezvoltăm activitățile, în mod echilibrat, pe cele două componente, activități în online și activități în offline (desfășurate acasă/în aer liber). Așadar, continuăm să fim preocupați de stimularea interesului copiilor pentru mișcare, exercițiu fizic și joc, iar alături de copii, părinții se vor implica sprijinind și îndrumând participarea celor mici.

              Pentru a avea o imagine completă despre activitățile pe care le derulăm, în cadrul acestui program, vă invităm să urmăriți cele trei zone distincte, din mediul virtual – DAȚI CLIC.

1.Facebook    2.Youtube    3.Website 

 Mai jos un exemplu de activitate online (Facebook): 

HAI LA ÎNVIORARE

https://www.facebook.com/domnuldekarate/videos/552410705702480/

Și încă un exemplu de activitate online (Youtube): 

RĂSPUNDEȚI LA ÎNTREBĂRI 

Află mai multe despre TESTE – CLIC AICI 

         Activitatea este animată de DOMNUL DE KARATE, o simpatică MASCOTĂ, un personaj îndrăgit de toți copiii. Cu ajutorul mijloacelor de comunicare electronice, a activităților în online propuse, și a content-ului, atent realizat, îi vom încuraja și mobiliza, atăt pe cei mici căt și pe cei mari la participare activă. Desigur că sunt pregătite și surprize pentru toți participanții, iar cei mai activi copii vor avea parte de recompense alese în funcție de munca depusă și de rezultatele obținute.

        Vreți să descoperim împreună, pas cu pas, mai multe despre inițiativa dedicată activităților de mișcare ?

 CLIC PE POZĂ (pasul: 1, 2, 3, 4, 5)

 

1.consilierii și domnul de kartate  2.dk follow Me  3.Domnul de Karate TV

4.Asociația-CSAM-Olimpic  5.Victor POPA

 

1. DOMNUL DE KARATE (DK)               CINE ESTE… DOMNUL DE KARATE ? – CLIC AICI

 

2. ACADEMIA DOMNUL DE KARATE (ADK)         ACADEMIA DOMNUL DE KARATE, PRIMA ACADEMIE ONLINE, DIN EUROPA, DE ACTIVITĂȚI DE MIȘCARE. Cursuri online, teste, concursuri și multe altele ne vor ajuta să descoperim fascinanta lume a celor mici și să aflăm despre o grămadă de lucruri interesante și folositoare. Mai multe informații – CLIC – ADK

 

3. DOMNUL DE KARATE TV (DKTV )                DOMNUL DE KARATE TV, canal online, dedicat promovării activităților de mișcare. Transmisiuni în direct, jurnale, emisiuni, interviuri, evenimente. Mai multe informații – CLIC – DKTV

 

4. ASOCIAȚIA C.S.A.M.OLIMPIC                 Asociația C.S.A.M.OLIMPIC este o organizația nonprofit, care derulează proiectul “DOMNUL DE KARATE”. Mai multe informații – CLIC – DESPRE ASOCIAȚIE

 

5. POPA VICTOR HARALAMBIE ALEXANDRU                  Popa Victor Haralambie Alexandru s-a alăturat, în urmă cu mai bine de doisprezece ani, inițiativei propuse de Tănasă Lucian și anume proiectului național, dedicat copiilor, părinților, profesorilor, specialiștilor și nu numai, intitulat la acea vreme “Centrul Cultural – Educativ Virtual”, asumându-și responsabilitatea de a iniția și dezvolta, în cadrul proiectului, un program dedicat activităților de mișcare. În prezent, Popa Victor Haralambie Alexandru continuă să coordoneze programul dedicat activităților de mișcare. Mai multe informații – CLIC AICI                                                                                    

            Participă, susține, dezvoltă, extinde inițiativa dedicată activităților de mișcare, în anul 2020     

         Trimiteți un e.maildomnuldekarate@gmail.comscrieți un mesaj, https://www.facebook.com/domnuldekarate/ cu subiectul “Vreau să mă implic alături de Domnul de Karate”, sau sunați la nr. de telefon: 0723.493.916, în situația în care doriți să aflați informații suplimentare.

 

În 21.05.2020 a fost schimbată PRIMA PAGINĂ – DOMNUL DE KARATE –     


Mai multe…

consilierii și domnul de kartate

           Pentru copii, în anul 2020, continuăm aventura și sunt bucuros să îmi fac noi prieteni. Bineînțeles, pe toți cei care vor să-mi fie prieteni îi invit să participe și să descopere împreună cu noi fascinanta lume a celor mici.

            Pe acest site, www.domnuldekarate.ro, creat pentru copii, împreună cu îndrăgitul personaj, pe numele lui, Domnul de Karate și alături de echipa alcătuită din copii, părinți, profesori, specialiști vom afla, participa, descoperii, ne vom implica și ne vom aventura în lumea copiilor unde ne vom face noi prieteni și vom strânge o grămadă de amintiri de neuitat. Avem pregătite și recompense și multe alte premii. Emisiunile, cursurile online, evenimentele, interviurile, concursurile, transmisiunile în direct și multe altele ne vor ajuta să descoperim fascinanta lume a celor mici și să aflăm despre o grămadă de lucruri interesante și folositoare.

                  În concluzie, putem rezuma că “Domnul de Karate” este un concept inovativ care folosește în mod creativ tehnologia modernă de comunicare.

Comments are closed.