Transmisiune în direct !

Gruia Docan   – Final BUCHAREST CHALLENGE CUP 2015 !

“Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Acești copii sunt eroii mei pentru care lupt zi de zi pentru a încerca să-mi las o mică amprentă în educația necesară lor în cea mai grea competiție pe care ei sunt OBLIGAȚI să o câștige! Această competiție este VIAȚA! Orice efort al lor.. orice prag trecut ..orice obiectiv atins..orice eșec.. se transformă într-o nouă “cărămidă” necesară la acea construcție grea la care eu împreună cu părinții suntem datori să contribuim…și acea construcție este compusă din: caracterul, personalitatea și educația lor! Toți sunt niște copii minunați care la asemenea vârste fragede își pot înfrânge temerile..fricile și își pot controla emoțiile mai bine decât noi adulții! Să-i respectăm, să-i ascultăm când au ceva de spus, să-i sprijinim ori de cate ori au nevoie și să-i îndrumăm (uneori chiar cu asprime și fermitate dacă e cazul..) pe o cale corectă și etică. Dar cel mai important lucru este acela de a nu uita niciodată că ei sunt totuși niște copii . OSU! ”

“Doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit (sponsori, părinți, sportivi, prieteni) în eforturile noastre de a organiza cea de a III-a ediție a Cupei Bucharest Challenge! Cu ajutorul vostru am dovedit că suntem o echipă puternică și unită atât pe tatami cât și în afara acestuia. Sunt mândru de ceea ce am realizat împreună cu voi și sper că acest sentiment să-l împărtășim împreună.
Pentru noi a fost un efort și o responsabilitate imensă de a organiza o competiție la nivel național și cu o asemenea participare numeroasă – aproximativ 400 de sportivi și 41 de cluburi … ”

Pentru a putea urmări evenimentul „BUCHAREST CHALLENGE” LIVE online :

http://budogymclub.ro/stream2015/ 

 „BUCHAREST CHALLENGE” CUP 2015, o competiție aflată la ediția a III-a și care se adresează atât copiilor, cadeților, juniorilor, cât şi seniorilor, sub patronajul All Romanian Kyokushin Union (A.R.K.U.) și care este organizată cu sprijinul Federației Romane de Karate Kyokushin.
Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Budo Gym Bucuresti, reprezentat prin Sensei Gruia Docan în calitate de Preşedinte.
Competiția este deschisă participării cluburilor de arte marțiale din orice grupare kyokushin karate sau din orice alt stil sau ramură de arte marțiale, care își exprimă dorința de a lupta în sistem full-contact.

Succes tuturor participanților vă urează Junior ADK – www.domnuldekarate.ro !

Pentru a putea urmări emisiunile TVeduSENSEI, vă rugăm să încărcați aplicația:

 Microsoft Silverlight  ( clik AICI )  .

Bookmark the permalink.

Comments are closed.