Cantonament Vară – C.S.SHOGUN

Cantonament - Valea Șipotului - C.S.SHOGUN

Pensiunea Valea Șipotului este amplasată într-o locație de excepție, înconjurată de pomi fructiferi, păduri de brad și fag și ape limpezi de munte. Designul clădirii ține cont de specificiul zonei și armonizează cu peisajul, iar animalele și păsările de la fermă întregesc un tablou în care natura este în prim plan. De asemenea,  pensiunea are în dotare sală de conferințe, sală de jocuri pentru copii, sală de fitness, teren de tenis și fotbal cu gazon artificial, piscină acoperită, saună și numeroase alte forme de agrement (echitație, plimbări cu trăsura).

Obiecte recomandate :

Echipament: kimono, nunceak, mânuși +toate echipamentele de karate, trening, rucsac mic pentru echipament și drumeție.

Îmbrăcăminte: haine adecvate sezonului și zonei muntoase, 1-2 perechi ciorapi/zi, 1-2 perechi chiloți/zi,1-2 tricouri/zi, 1-2 bluze cu mânecă lungă bumbac (dacă este posibil o pelerină de ploaie), 2 trening-uri, slip, costum de baie, halat de baie, 1-2 prosoape, o ținută discotecă (fără pantofi sau sandale).

Încălțăminte: 1-2 perechi de adidași sport, papuci de baie.

Obiecte igienă: periuță și pastă de dinți, săpun, șampon, cremă de față pentru soare și vânt, strugurel buze.

Medicamente: pentru dureri de stomac, răceală, dureri de cap, etc.

În autocar: 2 pungi de plastic pentru rău de autocar (a se avea în buzunar la urcarea în autocar), pachețel drum autocar+sticlă apă(răcoritoare).

Contacte utile: Antrenor: Hliza Mihail Bogdan , tel.:0721.901.802, e-mail: hlzboggdan@yahoo.com, site: http://shogun-karate.ucoz.ro/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.